Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok miért nem tudnak 1 ember mellett 10-20 évet leélni?
Feszültebbek a mindennapjaink, kevesebb időt töltünk együtt, kevesebb a közös élmény. Rengeteg a munkahelyi stressz, mindenki ezerrel teper, váltott műszakba járnak dolgozni, nincs idő az elmélyültebb beszélgetésekre.
Kevesebbet pihenünk, türelmetlenek vagyunk. A gyerekekkel is kevesebb időt töltünk - sajnos.
Emiatt egyszerűen elfáradnak a kapcsolatok, elhidegülnek egymástól a párok. De mivel alapjáraton minden emberben benne van a vágy a pozitív érzésre, érzelemre, érintésre, ezért ha adódik ilyen alkalom felcsillan a szeme és kilép a mindennapok monotóniájából, keresve és rámutogatva a nemlétező okra.
ma 19:48
Nagyon jól fogalmazol,nem is tudom mikor olvastam ilyen szépet ezen az oldalon.
ma 19:52
"valtogatta a pasikat fiatalon"
Pont ezt látni a mai világban,csak nem értem akkor miért vannak felháborodva az értelmes emberek a tini ribiken?
Mert megtehetik. Jól írta az egyik előttem szóló, nem kötelező már leragadni az első szerelemnél. Én 25 évesen találtam meg azt a személyt, akivel minimum 10-20, de ha lehet, akkor még több évet szeretnék leélni. Nagy hiba lett volna leragadnom az elsőnél.
Persze az én válaszomat is le fogod pontozni, mert neked csak az kell, hogy legyen kivel szidni a "mai fiatalokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!