Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nektek számít, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek számít, hogy egy férfinek milyen telefonja van?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy néhányan leneznek egyes körökben azért, mert Xiaomi telefonom van. Ez befolyásolja a tarskeresést?

2017. szept. 26. 08:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

Nő vagyok, egy Xiaomi boldog tulajdonosa. Ha fizetnének érte, sem kéne más, klasszisokkal jobb, mint bármelyik eddig készülékem. Ennyit a a telefonról.

Befolyásolja-e a párkeresést? Hát, nem a telefonhoz szeretnék bújni, nem vele akarom megbeszélni a dolgainkat, nem vele akarok szerelmeskedni, úgyhogy nem.

Aki mindezt egy tárggyal tenné, annak számít, de az perverz, hagyd ott ;)

2017. szept. 26. 12:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem is Xiaomi van, eddig mindenki elkérte hogy megnézze, kérdezte honnan lehet szerezni, elámult az ár-értêk arányán, nem egy ismerősöm azután vett, hogy látta nálam...

A páromnak valami kéziszerszámnak is alkalmazható ezer éves nokiája van, el tudom érni azon is ha valami van, azon túl nem érdekel.

Az előző telefonja zavart, mert nem volt jó a mikrofonja és nem lehetett őt hallani beszélgetés közben.... Ilyen téren számít, hogy milyen a telefon.

2017. szept. 26. 14:39
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Az én exemnek butatelefonja volt. Nem amiatt lett vége xd

De mivel távkapcsolatban voltunk örültem volna, ha vesz egy 10 ezres okostelefont, hogy viberen beszéljünk. Helyette hatalmas telefonszámlám volt. Na ilyen szempontból örülök, hogy a mostani barátomnak okostelefonja van. De kb ennyire érdekel a dolog.

2017. szept. 26. 16:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Okostelefon alap, tudjunk messengeren kommunikálni illetve szeretek neki instan küldözgetni memeket:D
2017. szept. 26. 20:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Marhára nem izgat. A funkcióját töltse be (el lehessen érni) és ennyi. Egyébként nekünk 3 éve egyforma telefonunk van, csak más színűek fekete, illetve az enyém fehér. Nem mai csirke, samsung gt y s5360-asok.

Mikor összejöttünk sony ericcsonunk volt, más más típusúak, k800i (imádtam), az övé meg valami w200i-hez hasonló, nem tudom pontosan a típusát.

2017. szept. 27. 10:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán zavar, viszont biztosan nem kap jó pontot azért, ha mondjuk iPhone-ja, vagy más hasonlóan drága telefonja van. (Eddig két pasimnak volt iPhone-ja, mindegyikről elég hamar kiderült az, hogy egyáltalán nem tud bánni a pénzzel, olyan dolgokra is kiad sok pénzt, amire nincs szükség-e/ünk.)
2017. szept. 27. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!