Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nektek számít, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek számít, hogy egy férfinek milyen telefonja van?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy néhányan leneznek egyes körökben azért, mert Xiaomi telefonom van. Ez befolyásolja a tarskeresést?

2017. szept. 26. 08:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy meg elég elszomorító, hogy a férfiak manapság emiatt szoronganak, hogy a gagyi telójuk miatt nem partiképesek. Szánalmas egy társadalom :(
2017. szept. 26. 09:56
 12/26 anonim ***** válasza:
Abszolut nem erdekel.
2017. szept. 26. 10:02
 13/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdekel, -ha gagyi nyomógombos telója van azt gondolom "hú de menő,hogy nem érdeki az érintőképernyős és amúgy tényleg mennyivel jobb egy ilyen teló"

-ha bármilyen átlagos érintőképernyős teló (abszolút nem gondolok semmit)

-ha legújabb 400 ezres iphone (kicsit irigy vagyok és pár pillanatra elgondolkodok,hogy vajon hitelből vagy fél évig nem evett emiatt vagy ennyire sok pénze van?)

-ha egy tégla nagyságú samsung és társai ( kicsit negatív ,lehet ennyire kisebbségi komplexusa van? de biztosan nincs ilyen mögötte és szimplán a nagyobb kijelző a kényelmes neki)

Szóval nem érdeke kinek milyen van,lol.

2017. szept. 26. 10:05
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

Miért számítana? Nekem adja?

Ha megyek olyan helyre, ahol nem kell időt elütni, akkor mindig a Nokia 3310-esemet viszem, mert 3 hétig nem merül le és ha gáz van, telefonálásra a legjobb.

2017. szept. 26. 10:43
 15/26 anonim ***** válasza:

#14-es. Már most szimpi a stílusod. :)

Egyèbkènt meg mindegy.

2017. szept. 26. 10:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekelt soha. Tudjon írni rajta meg fel tudjon hívni, ennyi elvárásom van telefon ügyben. Annak örülök a legjobban, ha nem is látom a telefonját, mert nem azt nyomkodja mikor éppen velem beszélget.
2017. szept. 26. 11:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem, ameddig nem olyan, amin 600 repedés van az előlapon vagy vmi igénytelen, ocsmány hátlap. A márka nekem édesmindegy (páromnak alsóbb kategóriás butatelefonja van, aztán mégis együtt vagyok vele 5 éve :D).
2017. szept. 26. 11:37
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem, egy 10+ éves Nokiám van, a páromtól se várok ennél jobbat. Sőt, örülök ha nincs okostelefonja.
2017. szept. 26. 11:47
 19/26 anonim ***** válasza:

hát ha fiatal csajjal akarsz össze jönni, aki az élete 80%-át telefonon tölti, akkor naná, hogy számít.

Mint ahogy neked is számítana, hogy a csaj mit eszik, ha te mesterszakács lennél és mindened a fiatal étel lenne.

2017. szept. 26. 11:48
 20/26 anonim ***** válasza:
#8: 😂😂
2017. szept. 26. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!