Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek számít, hogy egy férfinek milyen telefonja van?
nekem is olyanom van, és eddig akikkel randiztam megkérdezték, hogy milyen típus, mert tök jól néz ki, és elegáns....
amúgy a magyar mentalitás az egész országban befigyel:
ájfon, bömös v audi, v merci, fux, legyél kigyúrt vagy swag styl, aztán ennyi.
az senkit nem érdekel ha közbe 30 vagy, és anyáddal élsz, de ezek legyenek meg, és viríthatsz
jaaajj mekkora kamu...majd írja itt a sok nő, hogy tekintet, a kezei, a szeme, az arca, a stylusa, a a beszéde, a humora stb...
akkorra álszent szöveg ez.
SEMMI nem érdekli őket, ha megfogod valamivel..a nagyonnagy súlyos dolgokon kívül( mittomén, börtönviselt vagy, vagy piti csaló, kétes ügyek stb) , mindent elnéznek!
ha van egy szép mosoly, egy igéző tekintet stb, egyből minden mindegy...utána persze jön a hiszti, ha megcsalják őket stb h minden férfi szemét...jaaaa miért is mi tehetünk arról, hogy akkor nem látnak túl a helyes mosolyon, vagy épp szexi testen?!
amit leírtam, itthon az a nyerő...kevesek azok, akik még tényleg az értétkeket keresik, de titkon legbelül ők is a férfi által megteremtett kényelmes anyagi háttérre vágynak.
Engem egyáltalán nem érdekel hogy kinek milyen telefonja van. Nem értem hogy függhet ettől a társkeresés..
23N
Az a legfontosabb...
Mert van aki azt nézi? Jo tudom van... de milyen jó hogy nem mindenki.
Na akkor én nem leszek állszent. Engem zavarna ha a jövőbeli pasimnak nem érintőképernyős telója lenne. A xiaomi az egyáltalán nem zavarna mert az nem egy rossz, múltszázadi telo.
Nekem sokáig béna telom volt a volt barátomnak meg iphonja és őt kifejezetten zavarta és cseszegetett, hogy mért nem veszek már egy jó telot. Szóval ez a pasikat id szokta zavarni.
Nekem csak az fontos, hogy neki NE ez legyen a fontos. Ne a telefonját nézegesse, nyomkodja egész nap, ne azzal büszkélkedjen, hogy milyen menő a másfél milás ájfón alma körte anyámtyúkja X5464 telója. És ne cserélje le a telóját minden hónapban egy újabbra.
Akikbe eddig bele voltam zúgva, a legtöbbnek mind gagyi telefonja volt, direkt tetszett, hogy nem mainstream.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!