Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfinek mennyivel más a gondolkodása mint egy 20 évesnek?
Most először sikerült megismerkednem egy idősebb sráccal. Mivel én a 20-as pasikban hát enyhén szólva csalódtam. Akiket én ismertem meg, mindegyik komolytalan, éretlen volt és csak a farkuk járt az eszükbe.(persze biztos léteznek valahol normálisabbak is).. Most úgy döntöttem változtatok, pár dolgon a párkeresésben, ilyen például az, hogy 20 év fölöttiekkel ismerkedek. (mivel én 22 éves vagyok ez így is van rendjén)
Most megismerkedtem egy 25 éves sráccal és az merült fel bennem, hogy mennyivel lehet érettebb egy átlag 25 éves pasi mint egy 20 éves. Remélem, hogy sokkal, legalább is a kapcsolatot tekíntve komolyabbat keresnek.
Igaz lehet az, hogyha komolyat keresek inkább ebben a korosztályban keressem? Valóban másabb a két korosztály?
Ismét csalódhatsz, ha a számok alapján gondolkozol. Én 18 évesen is komolyat akartam és vannak akik 30 évesen is csak az újabb dugásokon agyalnak.
Nem a kor dönti ezt el, hanem az egyén.
Ez teljesen egyénfüggő. Sok tőlem idősebb van, aki pont olyan mint amit te 20 évesekben találtál meg. De nyilván sok korombeli is ezen van. Szócal ezt így nem lehet megmondani. Szeretem, hogy sokan emiatt sztereotípiát alakítanak ki minden 20 év körüliről, aki meg nem ilyen, az pedig tehetetlen, majd várjon 28-30 éves koráig. Szerintem rám is ez a sors vár.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!