Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az ilyen?
Nem tiszteli a másikat, piszlicsáré vélt és/vagy valós konfliktusokból armageddont csinál, melyek szerinte fontosabbak az ő általa nekem okozott LÉNYEGESEN súlyosabb fájdalmaknál.
Nem értékeli, elbagatellizálja azt is amikor a lelkem kitettem hogy boldog legyen,semmilyen erőfeszítésem nem vette emberszámba, kommunikációra képtelen volt, érzelem kimutatás nála nem létezett, de cserébe tenyeren hordozást követelt.
Nem érdekelte hogy mellette lelki roncs lettem, úgy éreztem mintha egy vadidegennel lettem volna egy évet.
Mi a véleményetek?fiú vagyok
Sajnos van ilyen, részvétem.
Remélhetőleg tanulsz az esetből és legközelebb jobban választatsz.
Úgy gondolom, ha egy kábelben megbotlunk, elejtünk valamit, akkor nem történik semmi, normális helyzetben, felse tűnik, felveszed, arréb teszed és kész. De ha valaki, mindig figyeli ezeket a pillanatokat, és szúrós tekintettel, lealacsonyító megjegyzésekkel szóvá teszi, majd ezek miatt jobban figyelve már magad is, hogy centire lépj, a bakik gyarapodnak, mert teljesen szétesel. De neki ez jó, mert lesz miért, egyre többször megdorgálni. Ha bármit csinálsz az "szar", de még el se kezdted, de már tudod, hogy semmi értelme, mert úgy is "szar" lesz...és az is, de csak szerinte.
Szerintem nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!