Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nős ember miért keresi a társaságom?
Udvarol, es nem erted mit akar?
Hat, nem az eszedet, ebben biztos lehetsz :"))))).
Szerintem amíg nem kezd ki veled konkrétan, kár ezen stresszelni. Élvezd ki az izzást, fogadd el a bókokat, nem kell vele kezdened semmi többet.
Majd ha randira hív, akkor ráérsz aggódni, hogy hogyan mondj neki nemet.
Meg akar ...ni.
Mik azok a jelek ? xd Eleve már az, hogy privátba, otthon és rád irka firkál. Akinek én közömbös vagyok, vagy csak szimpla munkahelyi kapcsolatban vagyunk, az nem fogja orrba szájba az "ajtódat" verdesni.
Nincs abban semmi ha rákérdezel, főleg ha ilyen hosszú ideje levelezgettek, amit én biztos nem tennék a helyedben.
Számomra egyértelműn az jön le,hogy be akar hálózni, egy kellemes szeretői státuszt szán Neked,előtte viszont jobban megismer,hogy bízhat-e Benned.
Esetleg még az is lehet,hogy Ő olyan kibeszélős típus, a felesége viszont nem az. A pasinak nincs társasága, ezért Veled osztja meg a gondolatait. Ez sem természetes, de az előző verzió elképzelhetőbb.
Egyébként egyáltalán mi a téma köztetek már ennyi ideje?A mindennapjaitokat beszélitek át?
ha izzik a levegő köztetek dágám, akkor nem lenne érett dolog leállítanod? másfél éve húzod azt az embert, akinek a házassága alapból ingatag. És te, rájátszol és izzítod a levegőt, majd még a neten kérdezed WTF van...
Komolyan?
Isten megáldjon, hívd már el magadhoz egy vacsira, legyen neki egy jó estéje, ha már ennyire kitartó.
Na meg az sem mellékes, nálad is izzik a levegő és ugye más is izzik:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!