Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi oka lehet annak, hogy ilyen hamar tönkre mennek a párkapcsolatok?
Épp nem rég vettem észre, hogy valaki akik nem egész 1 hónapja jöttek össze, már azóta szét mentek.
Ismerős körömbe is van akik 2 hét után szakítottak.
Vannak akik együtt vannak 1-2 hónapot és utána már mással látjuk.
Mitől romlanak meg ilyen hamar a kapcsolatok, mikor az első hónapok még normál esetben a gondtalan , vörös köd időszaka?
Itt konkrétan olyan esetekről tudom, ahol szerintük jártak.
Jön a kicsimmel képek, a kapcsolatban vele, ide megyünk oda megyünk, és 2-4 hetes a kapcsolat, aztán levesznek mindent, mintha sosem híresztelte volna azt, hogy ők együtt vannak.Amit ti írtok, úgy én voltam a mostani párommal, beszélgettünk órákat 4 héten keresztül, találkoztunk, csók, nevetés, randi, és attól a naptól számítva vagyunk együtt közel 8 hónapja.
De ugyanígy veszik ők is, találkoztak összejöttek, és mintha én 2-4 hét után mentem volna szét a mostani párommal.
Én ezen lepődtem meg, nem azon, hogy ismerkednek és nem működik, hányszor megesett,de senki nem tudott az illetőről, és rólam, nem raktam ki közösségire, hogy 'Kicsimmel'és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!