Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi oka lehet annak, hogy ilyen hamar tönkre mennek a párkapcsolatok?
Épp nem rég vettem észre, hogy valaki akik nem egész 1 hónapja jöttek össze, már azóta szét mentek.
Ismerős körömbe is van akik 2 hét után szakítottak.
Vannak akik együtt vannak 1-2 hónapot és utána már mással látjuk.
Mitől romlanak meg ilyen hamar a kapcsolatok, mikor az első hónapok még normál esetben a gondtalan , vörös köd időszaka?
Ma nem ismerkednek sokáig, mert nem bírják addig szex nélkül. Durr bele a közepébe.
Aztán gyorsan rájönnek, hogy nem működik, és jöhet a következő. Illetve az is jellemző, hogy a legkisebb konfliktus szakításhoz vezet, mert képtelenek kommunikálni és megoldani.
Könnyen jött, könnyen megy.... De ezen mit nem tudunk felfogni?? Megromlik... ha már záp a tojás, mikor meveszed, az már romlott. Könnyebb mást keresni és rákenni minden hibánkat, mint beismerni, hogy elbasztuk. Majd könnyebb gyk-n, meg haverok nyakán siratni magunkat, mint beismerni, hogy elbasztuk. Könnyebb haveroknak tanácsot adni, mint kérdéseket feltenni magunknak, és ha ez meg is történik, könnyebb másoktól választ remélni, mint magunk gondolkodnánk.
Szeretünk sajnáltatni, és imádjuk az egonkat, csak nem ismerjük. Ennyi az oka. De szerencsére körülöttem értelmesebb egyének is akadnak, szóval ne aggódj.
Köszönöm a válaszokat.
Igaza van mindenkinek, jól átlátjátok a dolgokat, ez borzasztó amúgy, hogy az emberek így vannak egymással.
Reményeim szerint értelmesebb egyedek ezt kiszúrják.
Nem mindegy, hány évesekről van szó. A fiatalabb korosztálynak ritkán sikerülnek úgy az első kapcsolatai, hogy azok hosszú távra szóljanak, ez így van most is és így volt régebben is. Aztán vannak, akik idővel a tapasztalatok által kiismerik magukat, körültekintőbben választanak, és előbb-utóbb sikerül olyat találniuk, akivel hosszú távon működik is a dolog.
Aztán vannak, akik nem is terveznek hosszú távra. Ez a típus is mindig megvolt.
mert a megismeréshez idő kell. lehet, hogy 1 hónap után azt gondolod, úristen, ki ez az ember mellettem. szerintem nem kell ehhez ragaszkodni, hogy csókolóztunk, akkor járunk meg ilyenek. a ki mit vár el-beszélgetéstől meg kirázna a hideg.
csak természetesen.
Szerintem teljesen felesleges ezt ennyire komolyan venni és párkapcsolatnak titulálni.
Ismerkednek,randizgatnak és kész.
Nem jön össze,valami nincs meg és elbúcsúznak.
Nekem is voltak 2-4 hetes ismerkedéseim.
Soha,de soha senkinek nem mondtam azt csillogó,szerelemtől ittas szemmel,hogy a PÁROM.
Pl ezért is,hogy ne legyek pletykaalap.
De ha kiváncsi vagy,írok példát:
-az exét szerette még
-csak magáról volt képes beszélni (2 is)
-össze akart költözni
-nem láttam reális jövőképet vele
-helyes,okos,jópofa,de nem volt szikra egyikünk részéről se
-más tetszett és mégis randizgattam vele,hátha elfelejtem
Banális dolgok,de sokunkkal megesnek.
Ettől még vagy pont ezektől én se vagyok kevesebb és abszolute alkalmas vagyok normál kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!