Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől mennek tönkre a párkapcsolatok? (bőv. Lent! )
Azokra a párkapcsolatokra gondolok, amelyek 4-5-6 év után mennek tönkre és annyi idő eltelte után szakítanak egymással az emberek. Annyi idő alatt beleszerettek egymásba. Addig jó volt... De hirtelen mitől lesz minden rossz, és miért kell külön válni az utaknak?
(nekem még nem volt ilyen hosszú távú kapcsolatom)
18/L
nekem is volt ilyen hosszú kapcsolatom de,rá kellett jönnöm h átvertek a végefele és nem müködhetett volna tovább..
azota komoly kapcsolatot keresek de most jobban körbenézek...minden jött ment nem felel meg csak úgy...
23/F
Szerintem kockázatot kell tudni vállalnia a félremenő félnek, mert dupla vagy semmi. Sokan merészek. Sokan nyernek is belőle ,ha félremennek, rengeteg ember van aki már a sokadik házasságát éli, és állati boldog, boldogabb mint valaha.
A párja az embernek olyan mint egy vadiúj cipő. Egy idő után az is megszokottá, kihasználttá válik, elslamposodik, meg közben felfedez az ember újabbakat, amik még dizáynosabbak, még szebbek, és aztán emez már teljesen elértéktelenedik, rájössz időközben, hogy nem is annyira meleg a lábadnak télen, rájössz,hogy nyáron rohad benne a lábad, de nem annak volt reklámozva. Az ember párja is ilyen, az elején elnyomnak magukból egy jóforma demo-t aztán az évek alatt meg belegyűlőlnek egymásba, ahogy kibuknak a hibák, az elvárási hiányosságok, és észreveszed,hogy nem azzal az emberrel éled az életedet, aki neked igazán kéne, és csak telnek el fiatal éveid múló napjai. Sokan pedig ezt megelégelik, és változtatnak ezen!
Szerintem:
1. anyagiak
2. facebook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!