Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátomat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomat nem érdekli, hogy tönkre megy a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
szex már csak hébe-hóba van. A problémáinkat meg soha nem akarja megbeszélni. Kezdek kiábrándulni, és hiába mondom neki nem érdekli. Igaz, hogy korán megy dolgozni, de azért 1 órát szánhatna rám. Mi a véleményetek? 3 éve vagyunk együtt
2012. nov. 3. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szakítás, vagy hagyod magától tönkremenni a dolgot.

A szakítás előnyei: megmaradnak az érzéseid, utána tudsz újra bízni egy másik kapcsolatban

Hátrányai: Mivel szakítás volt nehéz lesz kiheverni

Az érdektelenség előnye: Nem fog fájni a végül bekövetkező szét válás

Hátrányai: többet nem fogsz tudni bízni másik kapcsolatban, ezért nem is nagyon fogsz keresni, s ha véletlenül meg is találnak te elutasítod, mert hagytad elpárologni az érzelmeket amikor nem törődöm urasággal voltál...

És most válassz melyik a szimpi...

2012. nov. 3. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:

mert ha érdekelné, nem lennének problémák.

szóval a problémáknak ez a gyökere. hogy ő lesz*rja a kapcsolatot. ilyenkor sajnos már kifelé kell nézelődni, mást keresni. tapasztalat.

anno én beszéltem az exszel, hogy egyedül kevés vagyok ahhoz, hogy működjön!

még egy félévig úgy tett mintha szerelmes lenne, aztán dobott.

2012. nov. 3. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele beszélni! Értem én, hogy azt mondja, nem érdekli, de mondd meg neki, hogyha nem tudjátok megbeszélni, akkor kénytelen leszel szakítani vele. Ha erre is azt mondja, hogy nem érdekli, akkor rúgd ki a p*csába!
2012. nov. 3. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Figyelj. Gondolom nem ok nélkül voltatok együtt 3 évig. Én azért megpróbálnám azt a kapcsolatot megmenteni. Biztos vagy benne, hogy nincs más nő az életében? Mert gondolom nem 13 éves a fiú. Így nyilván vannak "igényei".
2012. nov. 3. 09:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok :( nem rég olyan boldogok voltunk, a házasságot terveztük, most meg, mint ha kicserélték volna. Lehet hogy tényleg nő van a dologban? Nem tudom :(
2012. nov. 3. 09:46
 6/7 ASOT ***** válasza:

Ez eléggé a vége felé tart....

Nem tudsz csinálni mást, csak gondolkodni azon, hogy minek is van értelme még...

2012. nov. 3. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

az még nem biztos, hogy nő van a dologban.

nagyon sok férfiban nő nélkül is el tud múlni minden.

főleg ha az otthoni nő a tenyerükből eszik, meg él hal értük...

2012. nov. 3. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!