Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kapcsolatunk elején megcsaltam a barátomat, akkor
most elmondjam neki?
2009. aug. 3. 14:54
Ha tényleg komolyan gondolod vele a dolgokat akkor szerintem ne mond el. Persze tudom hogy fontos az őszinteség, de vannak olyan helyzetek amikor csak ártasz vele. Te hiába mondanád neki hogy akkor még más volt a helyzet mint most, nem tudna benned többé megbízni. Lehet hogy megbocsátana de soha nem felejtené el.
2009. aug. 3. 14:56
Ejha, nem vagy semmi hallod.
Én már akkor elmondtam volna neki, nem évekkel utána.
Te mit szólnál ahhoz, ha így 3 év után a barátod bejelentené, hogy régebben megcsalt? Ne nézd már szegényt hülyének... Ráadásul a kezedet is megakarja kérni. Gratulálok. Vagy elmondod neki és számíthatsz arra hogy nem fog benned megbízni a partnered vagy tartsd magadban, de akkor téged fog kínozni a lelkiismeret hiszen ha nem kínozva, fel sem tetted volna a kérdést...
2009. aug. 3. 14:56
4/12 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, tényleg bánt.... akkor is bántott, de nem ennyire, hiszen nem igazán voltam szerelmes. most viszont nem akarom megbántani, mert nagyon szeretem!!! de ott van az őszinteség is. de abban igazatok van, hogy akkor már nem fog bennem megbízni. sőt!! lehet, hogy el is hagy. abba meg beleőrülnék és talán ő is, mert nagyon boldogok vagyunk együtt... köszönöm szépen a válaszokat!!!!
"Ha tényleg komolyan gondolod vele a dolgokat akkor szerintem ne mond el."
és ha az az 1% összejön hogy esetleg házasság után "betoppan" az a hapsi. akkor esélyed nem lesz...
"örökre titokban?" ez csak ugy megy ha kinyirod azokat a csávokat.
ha ez igaz: "nagyon érzékeny lelkű", akkor 1kis durca után megbocsát...
2009. aug. 3. 15:04
énsem mondanám el, van is egy ilyen barátnőm, ő is megcsalta a kapcsolatuk elején a párját, és mikor megkérte a kezét, szörnyű lelkiismeret furdalása lett. aztán ezígy lassan hanyatlani kezdett, az idő rendbe rakta. persze tudja ő h nagyon nemvolt szép dolog, meg belülről ma is tudja h megcsalta, de ezmár nem nyomja rá a bélyeget a kapcsolatukra. boldogan élnek és házasok.
2009. aug. 3. 15:05
7/12 A kérdező kommentje:
én is erősen arra hajlok, hogy nem mondom el. csak nagyon nehéz, mert azóta minden apróságot elmondok neki. (pl ha valaki udvarol vagy ilyesmi). de engem már senki más nem érdekel, tudom, hogy ő az igazi. már 2 és fél éve tudom!!!!! köszönöm szépen a segítségeteket!
Ha akkor nem mondtad el, akkor ennyi idő után már ne. Nagyon megrendülne a bizalma és nem hinné el Neked, hogy tényleg utána nem volt már ilyen. De arra vigyázz, hogy csak akkor mondj igent az eljegyzésre, ha biztos vagy abban, hogy hűséges tudsz maradni hozzá. Zárd le magadban a múltat és legyetek boldogok.
2009. aug. 3. 16:11
9/12 anonim válasza:
Amiről nem tud, az nem fáj! ;)
2009. aug. 3. 16:36
Arra is gondolj ha netán valaki mástol jut a fülébe akkor sokkal roszabb lessz a helyzet.
2009. aug. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések: