Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátom a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom a kapcsolatunk elején, elmondjam? (lent)

Figyelt kérdés

Két fiú között őrlődtem, amikor összejöttem a jelenlegi barátommal, de akkor még nem szerettem.. és megcsaltam a másik fiúval, amikor kb egy hetesek voltunk..

utána többet nem találkoztam a másik fiúval, de a barátomnak nem mondtam el..

most leszünk lassan 7 hónapja együtt, és nagyon szeretjük egymást..

a kérdés az lenne, hogy szerintetek lenne értelme elmondanom neki, vagy csak fölösleges viták lennének?

köszönöm az értelmes válaszokat

2010. ápr. 10. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

NE TEDD!

Én négy évig voltam így együtt egy pasival. Soha nem tudta meg, hogy megcsaltam az elején. Tönkre fogod vele tenni a kapcsolatotokat. Felejtsd el te is szépen, mintha mindig is csak a mostani fiúd létezett volna.

2010. ápr. 10. 11:27
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

dehogy mond el,te bolond vagy?tonkremehet az egessz kapcsolatod,o sem mondana el.

21/F

2010. ápr. 10. 11:27
 3/15 A kérdező kommentje:

igazából én sem akartam elmondani, csak már a bűntudat :(

néha olyan nehéz, de szerintem is fölösleges lenne, hisz teljesen az elején voltunk a dolgoknak..

köszönöm a válaszaitokat :)

2010. ápr. 10. 11:29
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
amiről nem tud az nem fáj neki :D
2010. ápr. 10. 11:30
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Mindenféleképp mond el neki. Hidd el neked is könnyebb lesz utána :)
2010. ápr. 10. 11:31
 6/15 A kérdező kommentje:

de egy fölösleges vita nem rontaná el a kapcsolatunkat?

hisz az én részemről még csak puszta vonzódás volt iránta akkoriban.. most viszont nagyon szeretem :)

2010. ápr. 10. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

Hátha büntudat van akkor el kéne mondani, de ferdíthetsz rajta, 1 hét helyett mondhatod, hogy még mikor alakult köztetek a viszony, majd megjegyzed, hogy azért muszáj elmondanod mert annyira szereted, hogy nem tudsz titkot tartani.. és még az h azóta nem is beszéltél azzal a pasival.

Én nem is nagyon vitáznék emiatt, duzzognék egy napot,de aztán leszarnám. Persze mindenkinél máás.

Ha nem olyan vészes a bűntudat, akkor szerintem is hagyd.

2010. ápr. 10. 11:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából úgy gondolom, hogy akkor számít megcsalásnak, ha már szereted. Az sem korrekt dolog, hogy egy hét után megcsalod, de valamennyire érthető. Én az őszinteség híve vagyok, de így szerintem ne mondd el, hisz még nem is szeretted őt akkor.
2010. ápr. 10. 11:42
 9/15 anonim ***** válasza:

hat ha en lennek a mostani pasid helyeben es nekem kellene elmond akkor en azt vagy ugy vennem, hogy te most valamiert vitatkozni akarsz,vagy sertegetni,vagy valami nem tetszik neked,en kiba szottul felkapnam a vizet,mivel en sem beszelek nekem az elotted levo kapcsolataimrol akkor te is hadd a fa szba,azzal csak felhuznal nagyon de nagyon.

21/f :*

2010. ápr. 10. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Egy szót se szólj erről!!!

Ha nem is hagyna rögtön ott, férfihiúságát annyira sértené a dolog, (meg az is, hogy csak ilyen későn szóltál), hogy kapcsolatotokat örökre megronthatja ez a dolog. Ha meg is bocsátja, folyton fel fogja emlegetni, hidd el!

Nyeld le, felejtsd el te is, és éljetek boldogan az emberi kor végső határáig!

2010. ápr. 10. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!