Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom a kapcsolatunk elején, elmondjam? (lent)
Két fiú között őrlődtem, amikor összejöttem a jelenlegi barátommal, de akkor még nem szerettem.. és megcsaltam a másik fiúval, amikor kb egy hetesek voltunk..
utána többet nem találkoztam a másik fiúval, de a barátomnak nem mondtam el..
most leszünk lassan 7 hónapja együtt, és nagyon szeretjük egymást..
a kérdés az lenne, hogy szerintetek lenne értelme elmondanom neki, vagy csak fölösleges viták lennének?
köszönöm az értelmes válaszokat
ha elmondod, akkor te megkönnyebbülsz, őt meg nagyon megbánthatod.
Mivel itt nem arról van szó, hogy valami baj van a kapcsolattal, aminek ez az egyik jele, és emiatt bármit meg kéne beszélni, ezért ha elmondod, az csakis arról szól, hogy te a saját lelkiismereteden könnyítesz az ő rovására, tehát nem csak hogy te hibáztál, de még szépen a következményeket is áttolod, hadd szenvedjen ő helyetted.
Mivel te voltál a hunyó, ezért az a korrekt, hogy te is viseled a következményeket.
Arról nem is beszélve, hogy a kapcsolatnak jó eséllyel lőttek, ha elmondod, legalábbis nagyon megsínyli.
ha azt akarod hogy szenvedjen, mond el neki.
ha szereted, akkor élsz azzal a tudattal, hogy az elején követél el hibát, és NEM mondod el neki.. fölösleges tudnia róla.. csak elindulna a vezérhangya, hogy biztos máskor is. nem akar róla tudni. ez nem öszinteség kérdése. a kapcsolatotok is rámehet.
hüü :)
meglepő, hogy csak rendes válaszokat kaptam :)
köszönöm szépen, és azt hiszem nem fogom neki elmondani, ez a legbiztosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!