Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátom a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom a kapcsolatunk elején, elmondjam? (lent)

Figyelt kérdés

Két fiú között őrlődtem, amikor összejöttem a jelenlegi barátommal, de akkor még nem szerettem.. és megcsaltam a másik fiúval, amikor kb egy hetesek voltunk..

utána többet nem találkoztam a másik fiúval, de a barátomnak nem mondtam el..

most leszünk lassan 7 hónapja együtt, és nagyon szeretjük egymást..

a kérdés az lenne, hogy szerintetek lenne értelme elmondanom neki, vagy csak fölösleges viták lennének?

köszönöm az értelmes válaszokat

2010. ápr. 10. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Az nagyon az elejen volt. Magyarazd be magadnak, hogy amazzal voltal elobb es nem lesz buntudatod. Szerintem ne mondd meg. Most joban vagytok es el fogod rontani. Ez 100%. Soha nem fog hinni tobbe.
2010. ápr. 10. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

ha elmondod, akkor te megkönnyebbülsz, őt meg nagyon megbánthatod.

Mivel itt nem arról van szó, hogy valami baj van a kapcsolattal, aminek ez az egyik jele, és emiatt bármit meg kéne beszélni, ezért ha elmondod, az csakis arról szól, hogy te a saját lelkiismereteden könnyítesz az ő rovására, tehát nem csak hogy te hibáztál, de még szépen a következményeket is áttolod, hadd szenvedjen ő helyetted.

Mivel te voltál a hunyó, ezért az a korrekt, hogy te is viseled a következményeket.

Arról nem is beszélve, hogy a kapcsolatnak jó eséllyel lőttek, ha elmondod, legalábbis nagyon megsínyli.

2010. ápr. 10. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

ha azt akarod hogy szenvedjen, mond el neki.

ha szereted, akkor élsz azzal a tudattal, hogy az elején követél el hibát, és NEM mondod el neki.. fölösleges tudnia róla.. csak elindulna a vezérhangya, hogy biztos máskor is. nem akar róla tudni. ez nem öszinteség kérdése. a kapcsolatotok is rámehet.

2010. ápr. 10. 12:32
 14/15 A kérdező kommentje:

hüü :)

meglepő, hogy csak rendes válaszokat kaptam :)

köszönöm szépen, és azt hiszem nem fogom neki elmondani, ez a legbiztosabb :)

2010. ápr. 10. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hogy megcsöcsörésztem egy lányt amikor már javában ismerkedtem a barátnőmmel. Nem tudta meg. Utána 2 évig együtt voltunk.
2011. máj. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!