Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 fölötti Nők! Ti megnézitek a helyes 16-18 éves fiúkat? Esetleg fantáziáltok róluk, hogy milyen lenne velük?
Mikor ment a Tomorrow People, akkor beleszerettem Robbie Amell-be. 26 voltam, ő a sorozatban 17 évest játszott, tök pedonak éreztem magam, de a valóságban 24 volt. Még így is fura volt, pedig csak egy sorozat volt. :D
Ő az egyetlen "kisgyerek" a valóságban és a fantáziában, aki bejön.
Nem. Egyáltalán semmi vonzót nem találok a kisfiúkban.
Azok a felnőtt pasik, akik 16 éves lányokra ácsingóznak, pedofilok, és el kéne törni a kezüket.
Nem normális dolog egy értelen lányt vonzóbbnak találni, mint egy érett 30 éves kifejlett nőt. Fordítva sem normális dolog.
Ez irónia? A pedofilok kb 8éves kor alatt szednek áldozatokat, amíg a kisgyerek teljesen fejletlen nemi vonatkozásban. 14 év alatt a törvény bünteti, de egy 16 éves már házasságot is köthet. És egy 16 éves ember már bőven érett nemileg.
Én se nagyon értettem a 20as válaszoló mondanivalóját, mert nagyon zavaros és érthetetlen, de talán azt nehezményezi, hogy sokan nem tekintjük férfinak a 10en éves fiúkat, miközben a lányokat már nőként kezeli az idősebb korosztály. Ez ilyen, ezt el kell fogadni, cserébe a férfi 40 évesen van élete csúcsán, amikor a nő már kezdi elveszíteni a termékenységét és női önérzetét. Egy 50es férfi még abszolút játékban van, de egy 50es nő már nem nagyon kell.
Stifler mamája csak a filmeken létezik. Ez van.
30-as nő vagyok, de nem vonzanak a tini fiúk. Teljesen máshol járunk az életben, óriási a szakadék, szexuális kalandjaim meg eddig sem voltak (lehettek volna, mert ajánlatokat kaptam, csak olyanra én soha nem vágytam, szóval egyszer sem mentem bele), és ahogy ismerem magam, ezután sem lesznek. Vagy rendes párkapcsolat, vagy semmi.
De ez én vagyok. A többi nő nevében nem tudok nyilatkozni.
Max. annyi van bennem, ha meglátom a kérdésben jelzett korosztályt, hogy nosztalgiázok egy kicsit, mi volt, amikor én voltam annyi idős, és bosszankodok egy sort, ha fellöknek a termetem miatt a BKV-n.
Én ugyan férfiak sorát szaporítom, de 18 év alattival jóformán semennyire nem próbálkozom, mert az én elvárásaimnak túl kevés lenne.
Azon kívül, hogy házi munkába max annyit várok el, hogy főzőn rám (ha összeköltözünk) semmi mást nem várok el, egyedül csak ezzel volt és van bajom a jelenlegi egyedüllétem alatt. Mást meg nem várok el, mert mindent meg tudok csinálni magamnak. Külsőbe is inkább igényességre megyek. Aztán saját munkahelye legyen, engem nem zavar mennyit keres, csak ha épp "gazdag" akkor engem ne nyaggasson azzal, hogy én az én fizetésemmel nem megyek el nyaralni, mert nem vágyok rá és nem azért mert számszerűleg x. Belső értékekben meg azért egy érzelmi érettséget várok el.
Múltkor pld egy 27 éves lánnyal találkoztam, semmit nem akartam tőle (egyrészt volt valakije). Meglepődtem, hogy mennyire érett gondolkozású, úgy el is gondolkoztam azon, hogy na nekem 23-30 között kell barátnő :)
Más kérdés, hogy megint csak nem skatulyázok be senkit, mert xy éves. Baba arc engem nem vonz, hiába, hogy megmondom, hogy 14 évesen hu milyen jó nő lesz majd a kislány.
Egyébként sokan hajlamosak a túlhájpolásra, hogy ők mennyire egy adoniszok. Fiúk közt is, meg lányok közt is sokan nagyra tartják magukat.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!