Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyácska, de megbízható pasi, aki a tenyerén hordoz, vagy helyes, de szoknyapecér, modellalkatú srác?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2017. aug. 15. 10:00
1/15 anonim válasza:
A legtöbb nő miután megunta a másodikat, családot alapít az elsővel.
2/15 anonim válasza:
#1: Aztán megcsalja a férjét a másodikkal.
3/15 anonim válasza:
Csak személyiség számít, kedves barátom. Jegyezd meg örökre.
4/15 A kérdező kommentje:
Nagyjából én is ezt vettem észre. És ha a nő, akinek választani kell, szintén modellalkatú, de arcra inkább átlagos?
2017. aug. 15. 10:03
5/15 anonim válasza:
#4: A nőknek nem számít párválasztáskor, hogy ők maguk, hogy néznek ki, az igényeik nem ettől függnek.
6/15 anonim válasza:
Az első mellett lehet boldog, akár egy életen át is.
A második mellett csak sírás és szenvedés, de legalább nem tart sokáig a kapcsolat.
7/15 anonim válasza:
Mindig olyan barátaim voltak, amit az első illetőnél írsz le- bár az, hogy kinek mi számít csúnyának, relatív, de volt, hogy elsőre egyáltalán nem is jött be az illető külseje és miután adtam esélyt az ismerkedésnek utána szerettem bele
8/15 anonim válasza:
Kérdés: a csúnya az a társadalmi ízlés szerint csúnya, vagy szerintem? Ha szerintem, akkor egyiket sem. Ha csak a médiaízlés szerint, akkor még simán tudok hozzá vonzódni, mert volt számtalan példa életemben erre, akkor meg az 1.
9/15 anonim válasza:
Nem kell,hogy a tenyerén hordozzon,van lábam! Normálisan bánjon velem és megbízható legyen! Ha minden okés köztünk és szeretem,nem fogom csúnyának látni akkor sem,ha mások szerint az!
10/15 anonim válasza:
A fiatalabb, éretlenebb korosztály biztos a szoknyapecér srácot választja, mert egyrészt még nem tapasztalta meg milyen bizalmi válságba kerülni, másrészt számára többet számít a külső megítélés mint a belső harmónia.
Ha túl van néhány nagy csalódáson, túl van néhány jónak tartott pasin, akkor az a bizonyos értékrend változik és a kiegyensúlyozottság, belső harmóniára kezd figyelni, nem érdekli mint mondanak a barátnők, nem akar megfelelni senkinek és semminek, jól akarja magát érezni kettesben a kiszemeltjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!