Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyha megismertek egy olyan fiút aki kedves megbízható de viszont impotens az mennyire befolyásolja a kapcsolat illetve a szakítás esélyét?
Ha beletörődik, és nem keres megoldást a problémára, garantáltan össze sem jönnék vele, nem adnék esélyt szexmentes kapcsolatnak.
Ha keresné a megoldást, akkor tudnék várni, és segíteném, támogatnám, hogy megoldódjon.
5.:lehet, hogy te megkeseredett vagy és a nőkre mutogatsz a saját sikertelenséged miatt (tudod, más szemében a szálkát, magadéban a gerendát sem...), de a kedvesség és megbízhatóság még mindig jótulajdonságok.
Viszont az impotencia nagy probléma, a szex az egyik alapköve egy jó kapcsolatnak.
Köpködhetsz ötödik hozzászóló, de ha egy nővel együtt lennél, neked is a szex volna az egyik legfontosabb és nem hiszem, hogy örülnél, ha semmi ilyesmiben nem lenne részed.
20/L
Bírom az ilyen hisztis rinyagépeket, mint az ötöske. :)
Amúgy sajnos valószínű, hogy én is szakítanék, vagy, ha már az elején közölte, akkor alapból össze sem jönnék vele. Számomra a szexuális és az érzelmi oldal egyformán fontos egy kapcsolatban, nem akarnék olyannal lenni, aki bármilyen okból kifolyólag csak az egyiket tudná nekem nyújtani.
19/L
Én örülnénk egy ilyen fiúnak,
mert szex nélkül is lehet élni!
Érdekesen alakulnak a kapcsolatok
Akinek impotens kell annak nem impotens jut,
akinek meg nem impotens kell,annak impotens lesz a pasija!
Sajnos én nekem mindig a szexmániás férfiak jutnak,akiket hamar dobnom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!