Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megbízható?
Nem mindegy, hogy napokkal vagy hónapokkal ezelőtt történt?
Mi is úgy ismerkedtünk meg, mi egyből töröltük magunkat...
Nem tartom korrekt dolognak, hogy ő még fent van.
Anno az exemmel is egy társkeresőn ismerkedtünk meg, mikor összejöttünk együtt, közösen töröltük a profilunkat.
Én nem bíznék meg olyan emberben aki hiába van velem, de egy társkeresőn továbbra is fent van.
Ismerősöm szintén társkeresőről pasizott be, de nem törölte magát. A pasi sem. Mindketten kitették, hogy kapcsolatban, nem keresnek most partnert, és pont. Néha így is kapnak leveleket, együtt tárgyalják ki és nevetnek egyet a dolgon, hogy ugyan mit vár az illető, ha kitette, hogy kapcsolatban és most nem keres senkit...
Szóval én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Én meg a tinderen voltam fent szingliként, telefont váltottam, szóval off már az alkalmazás, de a profil valahogy aktív maradt. Nem járok fel, de volt már, hogy ismerős rám szólt, hogy mi a fenét keresgélek, ha van párom... én meg csak pislogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!