Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli lányok! Ti fantáziáltok nagyon fiatal fiúkról? Hogy mondjuk az utcán megláttok egy helyes,15-16 éves fiút, és, eljátszadoztok a gondolattal?
26 vagyok,és én arra a fiúra mondom, hogy "kis helyes" akin látszik, hogy pár év és a lányok utána dobják a bugyijukat is. Ettől még nem lesz férfi számba véve nálam.
És én valahogy ilyen zsenge korba lévő süldőkre nem bírok úgy tekinteni, mint partner. Attól még látom a szépségét, de inkább olyan, mint egy cuki öcsike.
Idősebb nők. Annyira öregnek érzem magam hirtelen..
Nem, a pasiknál a kor, a tapasztalat és a magabiztosság a vonzó. Ha a fiatal tapasztalatlan kissrácokra buknánk, nem sírna itt ennyi szűz férfi.
Valamikor jó pasi leszel, csak erre célzott, kb 10 év múlva talán összeállna veled, akkor már nem olyan vészes a korkülönbség.
Egyébként egy jótanács. Ha olyat mond rólad egy lány, amit akár egy kiskutyának is mondhatna, az nem fog veled szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!