Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 körüli lányok! Ti fantáziál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 körüli lányok! Ti fantáziáltok nagyon fiatal fiúkról? Hogy mondjuk az utcán megláttok egy helyes,15-16 éves fiút, és, eljátszadoztok a gondolattal?

Figyelt kérdés
Meghallottam, ahogy a legjobb barátom nővére azt mondja milyen kis helyes vagyok.15 éves vagyok, ő 26. Nem lesz semmi ebből valószínűleg, de az idősebb nők is fantáziálnak ennyire fiatal fiúkról? Nem arról van szó,hogy megtennéd, hanem csak fantázia szintjén. Leírjátok hány évesek vagytok légyszíves.

2017. jún. 7. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Egy no akkor fog rad ferfikent tekinteni, ha ferfiassagot sugarzol a szamara. Ez minden eletkorban mast jelent. Majd kb 3-4 ev mulva mar ha letettek egy erettsegit/szakmat, akarmit az asztalra elkepzelheto, viszont most meg a pedofilia hatarait surolja a dolog es valoszinubb, hogy ugy tekint rad mint egy cuki kis ocsikere. Amugyis olyanokra mondjuk ezt, hogy "helyeske" akik MAJD egyszer nagy nocsabaszok lesznek. Viszont, mint mondtam a nok a stabilitast keresik a kapcsolataikban (akar csak egy ejszakara is olyat valasztanak, akikben meg lehetne a potencial...). Par ev mulva probalkozz be nala. 22/L
2017. jún. 8. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Fuj,dehogyis. Nem tudok rájuk ferfikent tekinteni
2017. jún. 8. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Én gyakran

(Józsi bá')

2017. jún. 16. 23:56
 14/19 anonim válasza:
Nem.Sok ez a 10ev az o koraban.
2017. jún. 17. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ja. 21L
2017. okt. 15. 04:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért mert azt mondta rád, hogy "kis helyes vagy" ebből azt szűröd le, hogy tetszel neki? Én is szoktam mondani, meg még millió lány, de hidd el ez nem épp jót jelent, legalábbis egyáltalán nem szexuális célzatú. Én egyáltalán nem fantáziálok ilyen kis éretlenekről...
2017. nov. 6. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Lattam sokan igennel valaszoltak. Nem vagyok valami peud csaj de hat azert ez meg us csak sok. 26 vagyok de meg egy 23 evessel se. 15 eves fiunak meg nagyon gyerek arca, teste van. Kisebb pefofiloa jut eszembe. Bocsi
2017. nov. 6. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem, soha. Én cuki kisfiúkként nézek rájuk, lehet, hogy barátod nővére is így értette. Nekem talán az is befolyásolja a dolgot, hogy öcsém van, de fiatalabb srácokra sosem tudtam úgy nézni, mint férfiakra, semmit nem tudok elképzelni velük szexuális értelemben.
2017. nov. 6. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Ocsi komplexusnak hivjak. Mindig is akartal egy ocsit magad melle. Most meg a futykoset is szivnad.. durva!
2018. febr. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!