Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-30 fölötti Nők! Ti megnézit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 fölötti Nők! Ti megnézitek a helyes 16-18 éves fiúkat? Esetleg fantáziáltok róluk, hogy milyen lenne velük?

Figyelt kérdés
Ahogy a férfiak is megnéznek egy csinosabb 16-18 éves lányt, úgy Ti is megnézitek magatoknak a fiatalabb korosztályt? Korotokat is írjátok le legyetek szívesek! :)

2017. szept. 7. 12:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
#20-as nagyon cuki a válaszod, de egy vicc az egész. :) Most végzek a melóban szal nem érek rá kifejteni, de este vagy holnap megteszem, ha akarod. Mindenesetre tényleg cuki vagy, az alig érthető, tipikus kamasz-szintű fogalmazásoddal, gondolatmeneteddel együtt is! 😊
2017. szept. 7. 17:30
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
20-as, fuss már neki újra, mert se füle se farka annak, amit összehordtál. Nekem nem cuki.
2017. szept. 7. 17:38
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a 20-as a megbuktam a PISA-teszten típusú fiatal... esküszöm, nem értem, amit ír, és nem azért, mert én vagyok a hülye, hanem mert ő nem tud fogalmazni.
2017. szept. 7. 17:39
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
És a megmondónénik:D tiszta érthető csak sok a de. 21 érti csak épp fàradt. A többieknek taps. Fogalmazzak parasztabb módon, elnézést
2017. szept. 7. 17:50
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem parasztabb módon, mert a leírt odahányás épp elég paraszt volt. Hanem a magyar nyelv szabályainak megfelelő módon.
2017. szept. 7. 17:52
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a nyelvtannàciskodàs nem javít a helyzeten.
2017. szept. 7. 17:53
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem náciskodom, de hogy várod el, hogy megértsék, amit írsz, ha érthetetlen, mert fontos helyekről hiányoznak fontos szavak? Legközelebb, amikor írsz, olvasd már át, mielőtt elküldöd. Mert így úgy néz ki, mintha a fejedben kavargó összes gondolatot válogatás és szerkesztés nélkül idehánytad volna úgy, hogy közben meg sem nézted, érthető-e. Ez meg nekem pont nem érett elmére vall. De biztos van olyan is, akinek ez jön be, de ez nem az igazán érett nőtípus. Ha van olyan idős is, az agyilag valószínűleg egy vihogó 16 éves tinilány szintjén van. (a külsőbeli ízlésbe nem megyek bele, mert arról senki nem tehet, mi a zsánere)
2017. szept. 7. 18:01
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Vilàgos. Sok sok vessző. Köszönöm hogy legalacsonyodik a színtemre és vitàzni próbàl velem, annak ellenére, hogy tisztàban van vele, mekkora paraszt vagyok. A szerelem vak igen tudjuk meg blabla. Engem szagról fog megismerni, meg tapogatja a kopasz fejemet.
2017. szept. 7. 18:07
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, annyira nehéz pár mondatot érthetően megfogalmazni, leírni???? Ezek nem csak vessző hiányok, hanem alapvető fogalmazási hiányosság. Tipikus nagyot akarok mondani, de fogalmam sincsen, hogyan kellene átadni. Ez valami elkeserítő, engem anno a középiskolai magyartanárom ilyenért kivégzett volna.
2017. szept. 7. 19:12
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
21es vàlaszoló. Vàrom az okfejtést a témàval kapcsolatban természetesen. Hàtha lesz itt valami értelmes dolog is.
2017. szept. 7. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!