Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 fölötti Nők! Ti megnézitek a helyes 16-18 éves fiúkat? Esetleg fantáziáltok róluk, hogy milyen lenne velük?
Még csak 23 vagyok, de nem nézegetem a kisfiúkat :D Barátnőim 25 fölött vannak, ők is inkább 25-30 közötti pasik iránt érdeklődnek.
Mit akarna egy felnőtt ember egy gimistől? (Tök mindegy, hogy a férfi a felnőtt, vagy a nő)
Nem. Gyerekek. Pelenkásnak látom őket csörgővel, cumival.
28 vagyok
Egy 16-18 éves fiú még inkább csak kamasz. Arcra, testre és legfőképpen gondolkodásra! Semmi olyan férfias tulajdonság nincs meg bennük, ami miatt egy felnőtt nő számára érdekes lehetne.
A fantáziálásról annyit, hogy a többségünk pontosan emlékszik, hogy az első, hasonló korú pasija miket bénázott az ágyban, miközben meg volt róla győződve, hogy egy isten az ágyban. :/
Hát soha többet!
Akkor még szép volt, jó volt, meg szerelmesek is voltunk, de ha csak önmagában egy 16-18 éves kamasz "szexuális teljesítményét" nézzük a maga valójában, az egyáltalán nem ad okot az ábrándozásra.
Tudod, nekünk nőknek nem elég, ha jól néz ki meztelenül és fekszik mozdulatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!