Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek kellemetlen lenne, ha egy baromi helyes intelligens okos csávót egy kövér nővel látnátok?
Figyelt kérdés
És ez a csávó kényzetetné ezt a kövér nőt, nagyon odaadó lenne vele, szinte úgy bánna vele mint egy hímes tojással, bókolgatna neki, és ezt nyíltan felvállalná2017. aug. 22. 17:24
1/24 anonim válasza:
Hát engem rengeteg dolog sokkal jobban érdekel, mint hogy ki kivel jár. Idegenek nem érdekelnek. Ha a saját páromat látnám másik nővel, az felzaklatna.
2/24 anonim válasza:
Mért lenne kellemetlen? Mindenkinek szíve joga, hogy kivel van együtt, vagy milyen testalkatot talál vonzónak. Nyilván ez a bizonyos nő ugyan olyan intelligens és okos, mint a férfi, ezért is tetszik neki. Biztos nagyon jó személyisége van, és nagyon jó társ. Lehet, hogy több dologról el tud vele beszélgetni, mint mondjuk egy csak a külsejére időt fordító buta csajszival. Nem a súly, vagy a kinézet számít, hanem hogy szeretik egymást. Mellesleg vannak nők, akinek jól áll, hogy kicsit husisabbak. A normális pasikat jobban megfogja egy szép, aranyos arc mint mondjuk egy jó segg vagy mell. Mondom ezt úgy, hogy én a vékony kategóriába tartozom.
3/24 anonim válasza:
Mégis miért lenne kellemetlen? A legjobbakat nekik, legyenek boldogok.
4/24 anonim válasza:
Nem az én dolgom, hogy ki kivel van.
5/24 anonim válasza:
Nekem aztán olyan mindegy, ő dolguk :D
6/24 anonim válasza:
Nekem miért lenne kellemetlen?Ő dolguk.Most azt várod, hogy kezdjem alázni a nőt, mert kövér?Eszem ágában sincs, majd mások megteszik itt primitív módon, ahogyan szokták.
7/24 anonim válasza:
Te ennyire unatkozol és ennyire nincs magánéleted, hogy azzal foglalkozol ki kivel van? Kit érdekel kinek milyen a párja?!
8/24 anonim válasza:
Ki nem fossa torkon, hogy ki kivel van?
9/24 anonim válasza:
Várj, engem nagyon zavarna, hisz mit képzel, az a kövér nő, hogy egy izompacsirta csávóval van? És annak a pasinak milyen gusztusa van egy zsírdisznót tapernyákolni?
Tudom, hogy csak ezt szeretted volna olvasni! (irónia)
Inkább a saját magánéleteddel foglalkozz, bár szerintem az neked nincs.
És kívülről, úgy őszintén, honnan lehet azt látni, hogy valaki intelligens-e, okos-e vagy nem? Erre adj már választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!