Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs bomba alakom, de nem is vagyok kövér, akkor is lehet helyes barátom?
Tudom, hogy nem a külső a legfontosabb, de engem most ez érdekelne. És végülis mindenki ezt látja legelőször...
(A helyes persze szubjektív, de azért mindenkinek van erről egy véleménye).
Először is köszönöm a válaszokat!
Utolsó: rendben van, hogy ez anonim oldal, de szerintem azért kultúráltan is lehetne válaszolni.
Mit vársz valakitől, akinek az a felhasználóneve, hogy moslékosvödör?
Egyébként az ember csak azzal jár, akit helyesnek talál, mégis sokan találnak maguknak párt. Szóval lehet, hogy téged megfog valamivel egy srác, más szerint meg átlagos.
Egyébként meg sok srác épp azt szereti, ha a nőn van mit fogni, a piszkafa csak a média által sulykolt szépségideál.
pl. szerintem a férjem nagyon helyes, de sokan azt mondják, találtam volna jobbat is. Dehát ők nem ismerik őt, nem tudják milyen igazából.
Igen, elgondolkoztam a nevén...
Azért kérdeztem, mert egy helyes fiú nyilván tud "válogatni"... Szóval nem azt mondom, hogy csúnya vagyok, de kétségek merültek fel bennem a leírtakkal kapcsolatban. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!