Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik fiú lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik fiú lenne a 'helyes döntés'?

Figyelt kérdés

Van két fiú. P és A. P-t szeretem. Szerelmes vagyok. A nyáron ismertem meg, a nagymamám falujában. Nagyon jól megvoltunk, beleszerettem, aztán el kellett válnunk, mert hazajöttem. Megbeszéltük, hogy nem mehet így tovább, mert túlságosan szeretjük egymást, de nem lehetünk közel egymáshoz. Szakítottunk.

És a másik fiú: A. Hát.. egy táborban találkoztunk, még tavaly, de csak idén kezdtünk el tényleg beszélgetni is. Nagyon megkedveltem, aranyos, olyan tipikus kedves, okos, helyes, 'tökéletes' lányokálma. Nagyon szimpatikus, most is szoktunk néha csetelni, sms-ezni.. :)

De...P. Nagyon nagyon nagyon hiányzik. Október végén talán látni fogom őt kb. 3 napra, utána szerintem csak jövőre. Nem tudom mit tegyek. Felejtsem el? :( Vagy várjunk egymásra folyton hónapokat..éveket..? :/ Ti mit tennének a helyemben?

17/L

2012. okt. 8. 21:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Ne felejtsd el P-t!!! Küzdj érte! Ha nagykorú leszel, költözz ki nagymamád falujába, vagy kérd meg, hogy ő költözzön hozzád!
2012. okt. 9. 15:17
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Igazából...16 éves vagyok, csak féltem, hogy nem veszitek komolyan a kérdésem, mert fiatal vagyok...:/

Elég rossz anyagi helyzetben vannak most (meg úgy egész életükben), és ha nagykorúak is leszünk, akkor sem lesz rögtön munkánk, így az anyagiak még mindig megoldatlanok. A másik kérdés.... a szüleim elég szigorúak, meg általában nem vesznek komolyan. Tehát majd ha 18 leszek, akkoris kislánykén fognak kezelni (ezt biztosan tudom...van egy 19 éves nővérem.)

Nem tudom... hiányzik, és félek, hogy ő teljesen elfelejt. :( Közben pedig azt is szeretném, hogy elfelejtsen, mert akkor nem fáj neki legalább. De azért mégsem...értitek.. :/

2012. okt. 9. 16:35
 3/15 anonim ***** válasza:
P-re szavazok
2012. okt. 9. 19:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. :)
2012. okt. 9. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Hívd fel P-t
2012. okt. 10. 09:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Pont most beszéltem vele. Nem lesz ott...amikor én is. :( Épp elutazik. Utálom a sorsot. :(
2012. okt. 10. 15:05
 7/15 anonim ***** válasza:
:(
2012. okt. 11. 17:46
 8/15 A kérdező kommentje:

Najó.. változatos beszélgetés volt. Lemondta az utazását, hogy találkozhassunk... Remélem mindent meg tudunk beszélni.

Köszi a válaszokat. <3

2012. okt. 11. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
sokat! :)
2012. okt. 11. 19:36
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. okt. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!