Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik fiú lenne a 'helyes döntés'?
Van két fiú. P és A. P-t szeretem. Szerelmes vagyok. A nyáron ismertem meg, a nagymamám falujában. Nagyon jól megvoltunk, beleszerettem, aztán el kellett válnunk, mert hazajöttem. Megbeszéltük, hogy nem mehet így tovább, mert túlságosan szeretjük egymást, de nem lehetünk közel egymáshoz. Szakítottunk.
És a másik fiú: A. Hát.. egy táborban találkoztunk, még tavaly, de csak idén kezdtünk el tényleg beszélgetni is. Nagyon megkedveltem, aranyos, olyan tipikus kedves, okos, helyes, 'tökéletes' lányokálma. Nagyon szimpatikus, most is szoktunk néha csetelni, sms-ezni.. :)
De...P. Nagyon nagyon nagyon hiányzik. Október végén talán látni fogom őt kb. 3 napra, utána szerintem csak jövőre. Nem tudom mit tegyek. Felejtsem el? :( Vagy várjunk egymásra folyton hónapokat..éveket..? :/ Ti mit tennének a helyemben?
17/L
"P"-t ne felejtsd el. Amit írtál a megismerkedésetekről az szó szerint könyvbe való. Romantikus! :) Hát ha "P"-vel össze akarsz jönni ( mert ha hiányzik akkor szereted ) Látogasd meg a nagyidat többször! Pl: Minden második hétvégén. Én is ilyen sűrűn megyek a mamámhoz. Ha hónapokat, éveket vártok az úgy nem fog menni. Ez a terv hogy kéthetente egy nap ez beválhat ha közben közben Skype, vagy Msn Webkamerával.
De ha az "A" bejön akkor az is jó mivel ahogy leírtad a lányok álma! De "P"-t semmi képen ne felejtsd el mert mint már mondtam ez a megismerkedés fantasztikus! :) Sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Sajnos nem mehetek minden második hétvégén, de még csak minden iskolai szünetben sem. :( Például téli szünetben nem mehetek. A nagymamám sem és a szüleim sem engedik...
A másik pedig: Körülbelül hetente egyszer tudunk beszélgetni...facebookon. Bonyolult a helyzet (anyagi és másmilyen dolgok) nem tudom elmagyarázni,de az a helyzet, hogy tényleg csak hetente egyszer...
Most őszi szünetben találkoztunk, ezek voltak eddigi életem legszebb napjai. Mondjuk volt benne egy kis veszekedés, egy kis féltékenykedés, egy kis sírás, de sok izgalom, rendkívüli boldogság és most hatalmas hiányérzet. :( Elvileg 2 hét múlva jön fel Pestre pár napra, de nem biztos...Utána...tavaszi szünet. :( ennyi.
Egyértelemű: P a helyes döntés!
Milyen messze lakik a nagymamád? Ha csak röpke 30 km,azt bringával is megtehetitek! :) vagy találkozzatok félúton...olcsóbb :) Mindenféleképpen küzdj érte! Megígérem,hogy gondolkodok még a problémádon,és ha eszembe jut valami,megírom.De igaza van az előttem szólónak,ez ténylegg tündérmesébe illő! :)
Köszi neked is a választ, meg, hogy gondolkozol még! :)
Kocsival 'röpke' 3 órányira lakik. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!