Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek tanácsot? Mit tennétek a helyemben?
Hát, elég bunkó a családod,márne is haragudj, hogyha ilyet így belemondanak a képedbe...
Ezen miért kéne szakítani? Vagy akkor minek vagy a sráccal, ha egyáltalán egy ilyenért kiírod ezt a kérdést?
Szerintem inkább a tanulással foglalkozz, ráérsz még pasizni, ha ilyen az érzelmi intelligenciád.
Ezt most isten bizony nem sértésnek szánom, de szerintem gyerek vagy még egy kapcsolathoz, ha ez elbizonytalanít...
He csak emiatt felmerült benned a szakitás, jobb is lesz a srécnak. Ne hülyitsd, hanem még ma szakits, hozzátéve, hogy a családod vmnye szent.
Exemmel is azért mentünk szét, mert amit anyuci kiejtett a száján annak ugy kellett lennie, ex meg nem állt ki pillanatig sem, inkább hagyta szarba menni a kapcsolatot.
Nekem.egyszer tettek megjegyzést a páromra (aacsonyabb nálam kicsit), de az iéletö fülét-arkát behuzta azután, ami kapott tölem ezért.
Ennyi, a páromat senki nem bánthatja, a külsejét meg pláne nem. NEKEM tetszik és az a lényeg.
Bár te még kislány vagy.
28n
"udom h nem egy vilag szepe viszont okos konyvelonek tanul es imad engem"
Hmmmmmmmmm. Érdekes dolgokat írtál le. Senki nem jön össze valakivel csak azért, mert okos, könyvelőnek tanul (hallod, fontos ez?), imád téged (lejeht még kb.3 srác imád téged titokban, akkor próbáld ki őket is).
Valamit nagyon elcsesztél,ha neked ennyi elég. Az előbbi mondani valómat azzal tudom alá támasztani,hogy megkérdezted, szakítanánk-e ezért. Mi?! Ha vlaakiben felmerül,hogy emiatt szakítana-e (márpedig benned felmerült), akkor igen, mert ez nem kapcsolat, csak annak gúnyolják. Ha már szellemileg is nő leszel, majd keresgélj kapcsolatot.
Érdekelne-e a család véleménye? Igen, felháborodnék, de nem változtatna semmit
"Az a velemenyem h a kulso formazhato de a belso nem."
AMúgy...ez most komoly? Ha a belső nem lenne formázható, akkor nem lennének pszichológusok, nem lennének motivációs előadók, életvezetési tanácsadók, nem létezne az önfejlesztés fogalma sem. Soroljak még?
Aztaaaa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!