Elsősorban lányos szülőktől kérhetek tanácsot?
Mikor a lányom még 5 éves volt a férjemmel elváltunk ő azóta Angliába el. A mostani párommal úgy döntöttünk össze költözünk hozzájuk.
Nekem 18 éves lányom van páromnak 24 éves fia van. Gyerekekkel mind a ketten nagyon jól kijövünk , de a gyerekek szinte nem tűrik egymás társaságát. Lányomat hiába kérdezem , hogy mi a baj csak annyit mond utálják egymást már régebbről , de egy szót sem szól , hogy miért a fiú dettó ugyan ezt játsza.
Nekem kicsik már és a világért nem mondják el mi a bajuk egymással. A párom és a fia is rendőrök lányom még tanul én nővér vagyok.
Esetleg másnál is volt már így , hogy ennyire nem jött ki a két gyerek egymással?
Hogy oldottátok meg?
Van egy nagy közös titkuk.
De ezt csak ők tudják...
Valószínüleg valami olyan téma, ami mindkettönek kínos lehet, ha kiderül.
Ha ennyire nem tudnak ellenni egymás mellett, akkor nehéz a helyzet.
Vagy mindkét gyereknek egy-egy külön szoba, ami a másiknak tilos, és megkérni öket, hogy a közös helységekben egyszerüen ne foglalkozzanak a másikkal.
Vagy mindkét gyereknek megmondani, hogy vagy elviselik egymást, amikor kell, vagy keresnek maguknak lakást, elvégre mindketten nagykorúak és nem kell, hogy veletek éljenek.
De semmi esetre sem áldoznám fel miattuk a kapcsolatomat, márcsak azért sem, mert pár év múlva úgyis mindkettö gyerek a saját ételét fogja élni, ti meg maradnátok magányosak.
Az erőszakoskodás ki van zárva a lányom ilyen melett nem megy el szó nélkül szerencsére jó a kapcsolatunk nem titkolózik csak most ebbe. És a fiú tényleg nagyon rendes jó ember és rendőr is mellesleg neki barátnője van.
Külön szoba van mind a kettőnek és két fürdő is van azon sem kell osztizniuk.
A lányom esik néha túlzásba a stílusával valószínűleg el lett kapatva mikor a volt férjemmel elváltunk.
"A lányom esik néha túlzásba"
Akkor lehet, hogy ő erőszakoskodott a fiúval.
:)
Hát bocsánat , de ha 30e és is lenne a lányom akkor is a gyerekem lenne. Így szerintem hivhatom gyereknek
utolsó hát ha egy rendőr nem tudja kezelni ha egy 18 éves lányt erőszakos vele..... :D bár nem hiszem :)
"Milyen gyerekek? Két felnőtt ember van akarata ellenére együttlakásra kényszerítve. Nekem sem tetszene."
Akkor ha annyira felnött - el lehet költözni, nehogy már a szülönek amiatt ne lehessen kapcsolata, mert a "felnött" utódainak nem tetszik. Föleg, mert külön szoba/fürdö van mindkettönek - és így még jobb helyzetben vannak, mint egy bérelt szoba esetében.
"nehogy már a szülönek amiatt ne lehessen kapcsolata, mert a "felnött" utódainak nem tetszik"
A szulok ugy dontottek, valoszinuleg a nagykoru gyerekeik akarata ellenere, hogy ok mar pedig csaladot jatszanak es osszekoltoznek, aztan csodalkoznak ha a "gyerekeknek" ez nem tetszik.
Mi a xarnak kellett osszekoltozni? Plane ha tudtak hogy ebbol konfliktus lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!