Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elsősorban lányos szülőktől...

Elsősorban lányos szülőktől kérhetek tanácsot?

Figyelt kérdés

Mikor a lányom még 5 éves volt a férjemmel elváltunk ő azóta Angliába el. A mostani párommal úgy döntöttünk össze költözünk hozzájuk.

Nekem 18 éves lányom van páromnak 24 éves fia van. Gyerekekkel mind a ketten nagyon jól kijövünk , de a gyerekek szinte nem tűrik egymás társaságát. Lányomat hiába kérdezem , hogy mi a baj csak annyit mond utálják egymást már régebbről , de egy szót sem szól , hogy miért a fiú dettó ugyan ezt játsza.

Nekem kicsik már és a világért nem mondják el mi a bajuk egymással. A párom és a fia is rendőrök lányom még tanul én nővér vagyok.

Esetleg másnál is volt már így , hogy ennyire nem jött ki a két gyerek egymással?

Hogy oldottátok meg?

2016. dec. 20. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
ma 19:19-es: egy párkapcsolat arról szól, hogy a pár - többek közt - együtt él és nem csak néha találkozgatnak pár órára. Ebbe a "felnött gyerekeknek" semmi beleszólása sincs.
2016. dec. 20. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Kúrtak a gyerekeitek, kiírták kérdésbe 2 napja:D
2016. dec. 20. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
2016. dec. 20. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ugyanaz a személy irta ki mindkét kérdést :D Tök hasonlóan irnak, pl. itt is a kérdező két tagmondat közé úgy rak vesszőt (már amikor rak..), hogy szó-szóköz-vessző-szóköz-kötőszó, meg a másik kérdésnél is...

Valaki nagyon unatkozik :/

2016. dec. 20. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Most várjuk ide a rendőrnek a sztoriját is!!

Úgy tűnik, hogy az egész hibbant család itt éli az életét a gyíkon!

2016. dec. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!