M.orsolya kérdése:
30hetes várandós kismama vagyok. Elsősorban nemrég Szegeden szülőktől, illetve kismamáktól kérdezem, hogy mit kell vinni szüléskor a Klinikára és, hogy van-e előzetes szülőszoba látogatás?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 15:35
1/3 anonim válasza:
Nem szegedi vagyok de amit kell vinni az nagyjából minden kórházban ugyanaz, ami a legfontosabb, személyi adatok, hálóing, rengetek váltóbugyi, papucs, tisztálkodási szerek, vastag betét, némi enni-innivaló a kórházi adagok mellé, köntös,zokni, és amit még gondolsz időtöltésnek, pl. könyvek, újságok, stb...Ja és azt hiszem mindenhol kell lenni olyan lehetőségnek hogy előre megnézhesd hol szülsz majd.
2/3 anonim válasza:
Én tavaly szültem Szegeden. Szülőszobára a papírokat kell bevnni, esetleg egy fél literes vizet, picit lehet kortyolni. Más nekem nem kellett.
Csecsemőosztályra: magadnak ruha, hálóing,köntös, papucs wc papír, pipere cuccok, stb... Betétet kapsz egy csomaggal, de vigyél még!
Mellszívó van az osztályon, popsikrémet, pelust adnak a babának, de pár darabot vihetsz be pluszba, Melltartó betét kellett Nekem.
Babának adnak ruhát, mindig szépen rendbe rakva hozzák ki őket a csecsemősök pólyában. Igazából szerintem a babák mindent megkapnak ott, esetleg kiskesztyűt vigyél be, mert ha nagy körmökkel születik összekarmolhatja az arcát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 23. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!