Miskolci Semmelweisben létezik szülőszoba-látogatás?
Olvastam itt egy ilyen fórumot, és érdekelne, hogy ebben a kórházban van -e lehetőség arra, hogy a várandósság alatt a kismama megnézhesse a szülőszobát, illetve magát a szülészeti osztályt.
Orvost nem fogadtam, ezért kérdezem, hogy szokott -e lenni itt ilyen lehetőség?
Amíg a Vasgyárban voltak, lehetett szülőszobát látogatni.
Amióta átköltöztek nem lehet menni. Vagyis a védőnőm pont előttem hívta fel az egyik szülőszobás ismerősét, hogy szervezheti e a csoportot. Akkor azt a választ kapta, hogy a sterilitás meg hasonlók miatt ezt beszüntették.
Azóta én meglátogattam a szülőszobát, mert megszültem. Valóban nagy ott a sterilitás. Amikor vittek le a gyermekágyas részlegre a szülésznőm kétszer váltott papucsot. Apás szülésnél pedig ha apuka egyszer bemegy kap mindent, de onnan nincs kijövetel, mászkálás.
Én személy szerint nagyon meg voltam ott elégedve mindennel.
Ez a kérdés szerintem segíteni fog neked: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Amnúgy semmivel sem lesz könnyebb a szülésed, ha előre látod a szülőszobát. Ha kérdésed van, írj, 5 hete szültem ott, ügyeletes orvosnál és ügyeletes szülésznőnél.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!