Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanság tényleg mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság tényleg mindenki ennyire felszínes?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy kíváncsiságból úgy regisztráltam fel egy társkereső oldalra, hogy nem raktam ki képet magamról viszont a többi részen valós adatokat adtam meg.

Kiváncsi voltam hogyan fognak reagálni erre az emberek. Hatalmasat csalódtam.

Tudtam hogy sokan így gondolkoznak de azt nem is sejtettem hogy ennyien.

Pár nap alatt érkezett jócskán üzenet és mindenki azzal indított hogy képet szeretne látni.

Manapság az embereknek tényleg ennyire a külső számít? Egyetlen ember sem volt aki először rólam érdeklődött volna.

Én úgy vagyok vele, hogy előbb beszéljünk pár szót, tudjuk meg milyen a másik személyisége, aztán ha az tetszik akkor jöhet a kép vagy találkozás de addig felesleges a kép amíg nem tudom hogy szimpatikus-e nekem az illető egyáltalán. Ám ahogy látom csak én gondolom így.

Tényleg ennyire szomorú a helyzet? Vagy ez csak engem háborít fel?

Egyébként annyit még hozzá tennék a történethez, hogy nő vagyok.

2017. aug. 21. 19:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

14-essel értek egyet.

kell a belső, de én pl egy év barátkozás után jöttem össze az első és egyelőre egyetlen barátommal. azért kellemetlen lett volna, ha egy év után, amikor már tudom hogy ő kell nekem, fényképen kiderül hogy undorodom a külsejétől.

képet meg mibe kerül küldeni.

persze oké, ha az az első üzenet, hogy küldj egy képet magadról, semmi mást nem ír, az fura.

de most ha leírja hogy szimpatikus a profilod blablabla, küldenél-e egy képet, abba kissé szőrszálhasogatás belekötni.

társkeresőn ráadásul pont nagyon is számít, hogy bejöjjön, elvégre társat keres az ember, nem barátokat.

legtöbben már nem is olyan fiatalok, sietnek megtalálni az igazit, akivel családjuk lehet stb stb. lehetsz te nagyon szimpatikus neki, ha bűnronda vagy számára.

2017. aug. 21. 20:41
 22/29 A kérdező kommentje:
Na igen, az megint más ha hozzá tesz még valamit. Vagy esetleg úgy kéri a képet hogy mellette hozzá teszi hogy mondjak magamról néhány szót. De ez természetesen nem így volt. Különben nem jutottam volna oda hogy kiírjam ezt a kérdést. Minden egyes üzenetben annyit olvastam, hogy képet rakjak fel és semmi több. Ezért tartom felháborítónak.
2017. aug. 21. 21:10
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam el a válaszokat, nem tudom írta e valaki..

Én azért nem beszélgetek képnélküliekkel, mert egy rakás idő kideríteni milyen ember, ha pedig megkedvelem, elképzelem valamilyennek és biztosan csalódok, ha képet küld. Még akkor is, ha amúgy tetszene, de már nem a beszélgetéseink alapján elképzelt arc.

Ha meg ellenszenves vagy taszító az arca.. akkor aztán nagyon sajnálnám a rá vesztegetett időt.

Nem értem miért zavar az téged, hogy a gyorsabb módon akarunk párt keresni.

Ennyi erővel beszélgess nemek nélkül idegenekkel, aztán ha megkedveled, és kiderül, hogy nő, ne érezd magad csalódottnak és elpocsékoltnak az időt.

A megjelenés nem fontosabb a belső tulajdonságoknál, hanem egyenértékű vele.

Plusz én hiszek abban, hogy az emberek arcáról látni, milyenek is valójában..

Mondjuk az erős, kiugró álkapcsú férfiakat kerülöm, mindig olyan az arcuk, mintha idegesek lennének, egyből beugrik az agresszivitás, általában ingerlékenyebbek.

2017. aug. 21. 21:28
 24/29 anonim ***** válasza:
71%

És ilyenkor derül ki, hogy mi rondák tulajdonképpen ráb***tunk.

2017. aug. 21. 21:34
 25/29 anonim ***** válasza:

ezt meg nem egyszerűen nem hiszem el.

nővérem is regisztrált, nem volt fent egy képe se, de soha senki nem küldött neki olyan üzenetet, hogy rakj fel képet. egyetlen egy se. egy rövid beszélgetés után kérték csak.

szóval ha mondjuk 3-4 ilyen üzenetet kaptál, azon nem kell itt sírni.

2017. aug. 21. 21:49
 26/29 anonim ***** válasza:

"Ha meg ellenszenves vagy taszító az arca.. akkor aztán nagyon sajnálnám a rá vesztegetett időt.

Nem értem miért zavar az téged, hogy a gyorsabb módon akarunk párt keresni."

Érdekes emberek vannak.

Rá vesztegetett idő? Én nem szoktam vesztegetni az időm senkire, aki nem érdekel nem foglalkozok vele.

Azt sem értem, ha valakinek már nem olyan szép az arca, akkor le kell sz@rni? Pedig lehet egy -tök jófej ember. Én sosem tudtam ezt megcsinálni, nem is értem.

Nyilván a külső-belső egyenérték miatt van... Ha a bicikliden a külső lyukas és a belső még sértetlen, akkor még tudsz menni vele.

Engem nem zavar, hogy mindenki gyorsan akar párt találni magának. Csak aztán ne csodálkozzon, hogy csak egy ideig tartó felszínes kapcsolat volt.

Szerintem a párválasztást, kapcsolatokat nagyban befolyásolja az intelligencia is.

2017. aug. 21. 21:52
 27/29 anonim ***** válasza:
69%
Egyszerűen a külsőről kevesebb idő eldönteni egy kép alapján, hogy oké-e. Minek fussunk felesleges köröket az ismerkedéssel/levelezgetéssel, hogy aztán utólag derüljön ki, hogy külsőre nem tetszik. Azért lássuk be, lehet a jelölt akármilyen jófej, igenis lehet annyira ronda/igénytelen, hogy az már kizáró ok. Egymás és önmagunk szívatása energiát/érzelmeket fektetni egy levelezésbe kép nélkül.
2017. aug. 21. 22:19
 28/29 A kérdező kommentje:

Kedves #25-ös válaszoló!

Azt hiszem én sem hinném el ha nem rólam lenne szó.

De sajnos semmi hazugságot nem írtam.

És nem 3-4 üzenetről van szó. Hanem legalább 10-15 minimum (nem számoltam meg). És egy darab olyan sincs benne ahol a kép küldés mellé oda írtak volna hogy "meg azért magadról is írhatnál pár sort" .

És ezt már nem neked hanem minden válaszolónak akire vonatkozik úgy érzem felesleges ezt magyarázni olyan embereknek akik szintén így gondolkodnak.

2017. aug. 21. 22:21
 29/29 anonim ***** válasza:

Sajnos Kérdező, én is ezt tapasztalom. Mindenütt csak a külcsínt, a felszínt keresik, az alapján ítélnek, semmi mást nem tekintenek értéknek. Ja, de igen: a dagadt erszényt.

A #12 meg helyből kapta is a mínuszt.

Ez egyébként elég sokatmondó, hogy egy nő írta ki ezt a kérdést. Hm-hm, úgy tűnik, mégiscsak a "rinyálós szűz nyomiknak" van itt igaza. Kíváncsi vagyok, a párkapcsolati trollok ilyenkor hol vannak. Áááá, már csökkent is a százalékom...nagyon jó, még itt vannak :$

2017. aug. 21. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!