Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság tényleg mindenki ennyire felszínes?
A helyzet az, hogy kíváncsiságból úgy regisztráltam fel egy társkereső oldalra, hogy nem raktam ki képet magamról viszont a többi részen valós adatokat adtam meg.
Kiváncsi voltam hogyan fognak reagálni erre az emberek. Hatalmasat csalódtam.
Tudtam hogy sokan így gondolkoznak de azt nem is sejtettem hogy ennyien.
Pár nap alatt érkezett jócskán üzenet és mindenki azzal indított hogy képet szeretne látni.
Manapság az embereknek tényleg ennyire a külső számít? Egyetlen ember sem volt aki először rólam érdeklődött volna.
Én úgy vagyok vele, hogy előbb beszéljünk pár szót, tudjuk meg milyen a másik személyisége, aztán ha az tetszik akkor jöhet a kép vagy találkozás de addig felesleges a kép amíg nem tudom hogy szimpatikus-e nekem az illető egyáltalán. Ám ahogy látom csak én gondolom így.
Tényleg ennyire szomorú a helyzet? Vagy ez csak engem háborít fel?
Egyébként annyit még hozzá tennék a történethez, hogy nő vagyok.
En nem ertem miert vagy felhaborodva, hogy rogton ezzel kezdeni? Te mi alapjan irtal ra egy sracra is? ( Nyilvan egyre sem irtal ra, de ez mas kerdes.) bongeszted az adatlapokat, s akinek megvoltal elegedve a bemutatkozo szovegevel, meg az adataival arra nyomtal egy levelet? Persze, hogy nem, minel tobb adatot tudsz, annal egyszerubb, eldonteni akarsz-e irni vagy sem.
A tarskereso, nagyjabol azert van, hogy athidalja azt az akadalyt, hogy megtudod ki az aki neked tetszik s egyedulallo. Ha eloben lenne a homlokdra irva, hogy szingli, nem lenne ilyen nepszeru a tarskereso sem.
Amugy meg a ferfi sokkal vizualisabb tipus mint a no. Ennyi erovel, akkor teged meg ne erdekeljen a srac anyagi helyzete, meg a munkaja, celjai, humora.
Természetesen megértem.
És én is tudom hogy nem lehet elmenni a külsőségek mellett. A kérdésem inkább arra vonatkozik hogy miért előbbre való kideríteni azt hogy a másik hogy néz ki, mit azt hogy szimpatizáltok-e?
És hogy mire értem a felszínességet?
Hát arra hogy fel vannak háborodva az emberek hogy a külső fontos és kell a kép hogy lássa vonzódik-e hozzá. Mi lenne ha előbb azt deritené ki hogy tudna-e vele tartalmasan minőségi beszélgetést folytatni és nem azt hogy ágyba tudna-e bújni vele? Na szerintem ez a felszínesség.
Ez ettől még nem lesz felszínesség. A külső és a belső IS fontos - csak épp a külsőhöz elég egy darab fénykép, hogy legyen egy első benyomás, a belső viszont napokat, akár heteket vesz el, hogy tudni lehessen. Ha viszont lehet tudni, hogy a külsőségeken elbukik a dolog csúnyán, (tehát nem a határeset, hanem a "Hell no!" kategória), akkor miért töltsön az ember heteket a másik komolyabb megismerésével?
Mondjuk egészen más a helyzet akkor, ha valaki ismerkedni akar, csak úgy, cél nélkül. Akkor lehet barátság azzal, aki belsőre bejön, de külsőre nem. Olyanok valószínűleg nem is feltétlenül azzal kezdenek, hogy mutassál képet.
Örülnék neki ha néhány ember nem szelektív látással rendelkezne!!
Már nem először írom le, hogy nem azt mondom hogy kép nélkül kell ismerkedni, a kérdésem az hogy miért az a legfontosabb?
Ha nem tetszik a "drámázásom" nem kötelező olvasni.. ott a vissza gomb és már nem is látod.:)
Kérdező a #7 szépen leírta a lényeget.
Döntsd el hogy elsősorban beszélgetni szeretnél és barátkozni, mert akkor valóban nem kell kép, vagy tényleg párt keresni.
Nem mindenkinek van ideje és kedve napokat beleölni a csevegésbe (főleg aki komoly szándékkal keres párt magának) úgy hogy egy arctalan emberrel beszél, aki lehet nem is jön be neki külsőre.
Arc és név nélkül amúgy itt is lehet dumálni, és még csak meg se szólhatnak érte :)
És mi van azokkal akik ha kirakják után senki nem ír vissza nekik, "mer' rondák" vagy "mer' nyomik" vagy valami hasonló ökörség?
Sajnos ez van. Én sem értem ezt a felszínességet. Főleg ismerkedésnél.
Az a baj, hogy mindenki egyből kapcsolatot akar és ezt külső alapján dönti el, mert még nem ismeri az illetőt. És ezért van a sok szakítás.
Persze nekem is fontos a külső, főleg igényesség szempontjából.
De ha hosszas ismerkedés után nagyon megfog a másik személyisége, akkor szerintem nem számít a külső. Igényesség igen.
Nálam barátság szempontjából sem számít. Felőlem lehet bolond is vagy például szétálló fülei, ha én jól érzem magam vele, akkor a többi véleménye nem igazán számit.
egy fantommal senki nem akar ismerkedni
bármilyen aberrált idióta lehet a nem létező kép mögött
egyébként meg ronda párt senki se szeretne magának
Válaszolva---> nem a kép a legfontosabb
Fontos hogy vonzó legyen, és ezáltal megfogjon benne valami ami iránt érdeklődhet az illető.
Nyilván úgy indulnak neki az ilyeneknek hogy jó lenne legalább egy szex, vagy egy kapcsolat amihez nem árt ha tetszik látásra az illető. Ha nagyon bejön az ,,szövege" de kinézetre nem akkor max barát kategóriában marad.
Ha külsőre bejön de stílusra nem akkor max 1-2 este de lehet belőle, de ha külsőre nem de stílusra igen akkor nem lesz belőle 1-2 este se.
Tehát ezért fontos a kép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!