Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen felszínes kapcsolatok vannak manapság vagy csak én vagyok rossz társaságban?
Hát gondolati diktatúra biztos nincs.:) Még azt az érvet is toleráljuk, hogy a szenvedély rossz, mert benne van a szenved szó...:)))))
Amúgy szerintem csak a kérdező van rossz társaságban. Én még a facebookomon sem ezt látom, nemhogy a valódi életben.
Nem csodálkozom ezen, Kérdező, manapság a párkapcsolatok is teljesen kifordultak önmagukból, tele vagyunk felszínes, öntelt, anyagias és pökhendi emberekkel. Az erkölcs, hűség és tisztesség meg üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek.
Az ilyen kérdéseknél látni jól, hogy az elmebaj az ország természetes állapota.
2. válaszoló vagyok: nem az ország mentális állapotát tükrözi, hanem egy bizonyos közeg/réteg párkapcsolatokhoz való viszonyulását. Nagy különbség. Mint írtam, nálunk ez egyáltalán nem jellemző, és 24-től 35-ig terjedő korosztályról beszélünk, átlag 5-10 éves kapcsolatokkal/házasságokkal. És ez csak a társaság. A munkahelyemen szintúgy, nagyjából ugyanez a korosztály, mindenki házas, vagy legalábbis már évek óta tartós kapcsolatban, család, közös otthon, satöbbi. Én gyakorlatilag SEHOL nem látok a mindennapokban (élőben) olyan embereket, mint akiről a kérdező ír- tudom, hogy léteznek, így gyakoriról, de nálunk ez tényleg a gimiben volt csak divat.
Mindezt Budapesten, szóval nem egy elszigetelt kis világvégi faluról beszélünk. Minden attól függ, hogy te milyen vagy és milyen embereket vonzol be, milyen társaságban mozogsz. Én már férjnél vagyok, nem sok közös témám van azzal a velem egykorú lánnyal, akinek a mindennapi problémája arról szól, hogy hol bulizzon hétvégén és hogy szedjen össze újabb kúrópajtit. Így nem nagyon vannak a közeli ismeretségi körömben ilyenek, a távolabbiakról meg nem tudok, mert nem kötik az orromra (szerencsére).
Szóval, sajnálom, de ti vagytok rossz társaságban, akárhogy is nézzünk. Csak mert rosszul válogatjátok meg az ismerőseiteket, kikérem a teljes ország elítélését.
Öööööö...kedves #9, én az egész ország területéről ismerkedtem ám! Nem sajnáltam a pénzt a távkapcsolatokra, és tájegységtől függetlenül ugyanezt tapasztaltam.
De biztos az én szemeim rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!