Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz fiúk vs jó lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz fiúk vs jó lányok meddig működik az ők kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Én is voltam ilyen kapcsolatban. Bele zúgtam egy tipikus "rossz fiúba" azt hittem képes leszek egy kicsit jobb ùtra terelni, hát mit ne mondjak tévedtem. Mai napig szeretjük egymást, mégis külön vagyunk mert nem tudunk megeggyezni sok dologban.

Van olyan köztetek akinek mûködött a dolog. Mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban.

23L

2013. febr. 4. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:

"működik az ők kapcsolatok?"

Elmagyaráznád mit jelent?

2013. febr. 4. 18:15
 2/9 ASOT ***** válasza:
Ismered a tacskó és a dobermann történetét?
2013. febr. 4. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Addig működik a dolog, amíg nem esel teherbe. Utána a rosszfiúk odébb állnak következő prostit keresni.
2013. febr. 4. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Örök igazság, hogy a lányok olyan rosszfiúkat keresnek, akik csak az ő kedvükért jó, a férfiak pedig olyan jókislányokat, akik csak az ő kedvükért rosszak.

Ez persze nem mindig jön össze.

2013. febr. 4. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Addig működik a dolog,amíg rá hagyod a nőügyeit,meg a csavargást,szabad teret biztosítasz neki,hiszti,féltékenykedés után csak a porfelhőt fogod látni utána.......tapasztalt!
2013. febr. 4. 18:27
 6/9 ASOT ***** válasza:

Volt egyszer egy nőstény tacskó, és egy hím dobermann.

a tacskó egy nap az aktuális párjával a hím tacskóval útrakeltek, bekerültek egy nagyvárosba ott nekiálltak kukázni mert máshol ételt nem találtak, de ott nagyon sok kutya volt, és a hímtacskó nem tudta megvédeni a barátnőjét a nősténytacskót. Szegényt elüldözték, és a tacskólányt is vele együtt.

A kapcsolatuk rosszra fordult mert semmit nem tudtak megoldani minden háttérbe szorult, ők is bujkáltak és bujkáltak. De nagyon szerették egymást.

egy nap a nősténytacskó elment kora reggel h ő ételt szerez megint az útját állta a többi gonosz kutyus, de ott termett egy erős nagy dobermann, aki szétharapdálda és elkergette a többi kutyát és ételt adott a tacskólánynak.

A tacskólány beleszeretett.

Majd elszököttt vele a párjának hagyott egy üzenetet h új életet kezdek bocsi.

Teltek a napok a hónapok, és a lánytacskó egyre rosszabbul érezte magát mert nem tudta magához láncolni a dobermannt , nem tudtak megegyezni nagyon sok dologban, majd idővel elváltak útjaik, ekkor visszament a tacskófiúhoz aki nyámynila volt így visszafogadta őt.

De megint unalmasak lettek a napjaik csak patkányokat ettek és bujkáltak...

majd a kicsit már zakkant tacskólány megint elhagyta és megkereste dobermannt, akkor hosszas idő után kiegyeztek egymással kinyitotta a száját leüvöltötte az összes szőrét szegény dobinak, majd szépen éldegéltek de ismét rosszra fordultak a dolgok és vége lett.

egy nap csoda történt találkozott Scubidubiduuval! Aki nem volt nyámnyila de olyan bátor és erős sem mint Dobi, kicsit zakkant is volt de életkedve hatalmas, és vígan éltek volna életük végéig ha a tacskóhím nem pöccent volna be és álmukban nem harapja el a torkukat..

2013. febr. 4. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:

3 évig voltunk együtt, viharos kapcsolat volt, bár én nem vagyok az a tipikusan jó kislány és jó útra sem akartam téríteni, szerintem hülyeség megváltoztatni az embereket, van sok jófiú is, ha olyat szerettél volna, akkor...?

Szóval nem működött.

2013. febr. 4. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 2x futottam bele "rossz fiúba" az első csalódás volt, a másikkal 4 éve vagyok együtt, az első 4-5 hónap döcögős volt de sokat beszélgettünk , megegyeztünk, képes volt változni.
2013. febr. 4. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja! És a mese nagyon igaz és marhajó Asot! :)
2013. febr. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!