Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alatt mit értenek mostanság itt, h valaki csajt "veri a barátja"; h fenekeli kutyapózban, vagy a térdén, hogy ad neki 1-2 pofont, vagy mi?
nem erotikus értelemben szokták
hanem megveri, megpofozza, van aki meg is rugdossa
egyáltalán semmi izgató nincs ebben, sőt!
vagy te máshogy érted ezt a dolgot?
pofont és fenekelést én is csináltam, mert a partner erre vágyott az ágyban, de azért ég és föld a kettő között a különbség
Mindent ami nem szex közben történik.
30/f
5: akit rendszeresen ver a pasija, az sokszor szégyelli és titkolja. Elfedi a sérüléseket, "leestem a lépcsőn", stb. Szólni se mer, a családjának sem. Nem hogy idegeneknek vagy feljelentést tenni.
A leggyakoribb az, hogy a bántalmazó teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozza az áldozatát. Ellátja a barátait, összeugrasztja a családdal. Amíg nagy a szerelem, addig ráveszi, hogy ne dolgozzon, majd ő eltartja. Aztán amikor a csaj puszta léte is tőle függ (lakhatás, ruha, étel, mivel a csajnak egy fillér önálló jövedelme nincs), akkor mutatja meg a valódi arcát.
Gyakori, hogy hamar akar esküvőt és gyereket. Aztán a gyerekkel is zsarolja a nőt: váláskor elveszi tőle, sose látja többé, stb.
Egy szál ruhában, egy gyerekkel meg végképp nem fog feljelentést tenni. Ott maradna pénz nélkül, ha börtönbe kerül. Elmenni se tud, mert nincs miből és nincs hova.
Sok nő pedig bántalmazó családban nőtt fel. Nekik az "természetes", hogy ha egy férfi dühös, akkor eljár a keze. Esetleg olyan környezetben él, ahol egyszerűen nincs olyan potenciális partner, aki nem fogja verni.
Szóval ez egy elég bonyolult, és összetett téma. Több kötetnyi könyvet írtak már róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!