Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják azt, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt, hogy az udvarlás egy izgalmas "játék"? 18F

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy sokan úgy gondolják az udvarlás egy izgalmas "játék". Hááát, gondolják, én nem tudom milyen lehet az, ugyanis a nők mindig visszautasítanak és még nem sikerült egy csókot se összehozni. :P :( Nekem a próbálkozás egy nyűg, egy veszélyes és könyörtelen dolog, semmi örömét nem lelem benne (mert mindig kudarcal végződik). Belátom, bennem van a hiba, mert sokan meg kimondottan élvezik a dolgot.
2010. máj. 24. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert még túl csupasztökű vagy ahhoz hogy ráérezz a lényegére. És talán nem kéne olyan hót komolyan venni, nem élet-halál harc, az a lényeg hogy mindketten élvezzétek, és itt nincsenek szabályok. Nem lehet max pár alaptételt elsajátítani a többinek ösztönösen kell jönnie.
2010. máj. 24. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, nekem sem megy egyszerűen. De én is leginkább egy játékhoz hasonlítanám. Csak odamész a nőhöz, és elkezdtek sakkozni. Nem cél, hogy valaki nyerjen, általában nem dekára kimért párbeszéd folyik, de akkor is, eleinte csak azon jár az eszed, h vajon ő mit, hogy érez, mit gondol. Tulajdonképpen tényleg arról szól, hogy jól érezd magad (persze az, hogy izgulsz, eleinte kicsit kényelmetlenül érzed magad természetes) és hogy megpróbáld meggyőzni a csajt arról, hogy te kellesz neki. Ezt a meggyőzést nem úgy értem, h észérvekkel rábeszéled, hanem inkább kidomborítod a jó tulajdonságaidat, illetve próbálod kitalálni, h ő mit gondol, mennyire igaz az, amit mond. Szóval én egyet tudok érteni azzal, hogy egy játék, amit leginkább élvezni kell!
2010. máj. 25. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Még egy hasznos tanács, ha megpróbálsz olyan lányokhoz közeledni, akibe nem zúgtál bele azonnal, de azért mégsem egy utolsó valaki. Ilyenkor egyrészt nem leszel annyira ideges, másrészt próbálgathatod, hogy milyen tét nélkül "játszani" valakivel, sőt, eleinte leginkább csak megismerni.
2010. máj. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!