Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt, hogy az udvarlás egy izgalmas "játék"? 18F
Neked azért nem az, mert mindig túlságosan beleesel abba, akinek udvarolnál, beleéled magad abba, hogy biztos össze fogtok jönni, meg már évekre előre eltervezed, milyene lenne vele. Sz@rd le lélekben, sz@rd le a nőt, és nem lesz olyan rossz az elutasítás. Igazán csak akkor kell vele foglalkozni, amikor már ő is kimutatta az érzéseit feléd, ha vannak neki.
F/17
"Akkor kell vele foglalkozni igazán, ha ő is kimutatja az érzelmeit."
Ebben van valami! Igazad lehet! Mondjuk azért nem "kell leszarni"... :P
Sajnos velem (is) az a probléma, hogy mindenbe annyira beleélem magam...és ezért mindig nagyot csalódok....szörnyű már...:'( És túl komolyan veszek mindent. Minden egyes apró dolgot. Ezért is értek engem még csak a csalódások a pasizás terén...lassan már fel is adom teljesen. Nem tudom mit lehetne tenni, de az biztos, hogy az embernek csak akkor lenne szabad beleélni magát egy dologba, ha az már tuti biztos. De ez (nekem) nagyon nehéz...és nem is megy sajnos az esetek többségében...lehet nálad is ez az egyik "baj".
18L
mert nem érted meg a nők jelzéseit :)
olvass pár könyvet testbeszédről,és akkor nem is fogsz olyannál próbálkozni,aki visszautasítana
Nekem is egy nyűg az ismerkedés.
Nem tudom hol, hogyan, mit mondjak, hogy ne kelljen attól félnem, hogy hátha nem érdekli amit mondok, hogyan viselkedjek, hogy tetszek neki, mikor keressem az első találkozás után, hogy ne tűnjön, úgy, hogy nem érdeklem, meg ne is zaklassam. Jó lenne már tudni ezeket, vagy jó lenne valaki akivel beszélhetek ilyen dolgokról, vagy valaki aki megtanítja ezeket. Mert már lassan ott tartok, hogy fizetek, csak tanítsanak már meg végre, hogyan kell ismerkedni. :S :D
19/l
Szerintem a flört például izgalmas, amikor figyeled a másikat, lesed minden pillanatát,szemezel vele, mosolyogsz rá ás kedves vagy vele, én nem szoktam udvarolni, a bókokat várom.
L18
17:19 Mesélj nekem légyszi hogyan kell ismerkedni? :D
Pl elmész valahova és egyedül vagy akkor mit csinálsz?
Vagy arról amiket fent írtam.
Feletted lévő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!