Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnéd az alábbi helyzetet?
Egy éppen alakuló kapcsolatban vagyok, (F/24) a lány(20) kb 1 hete mondta, hogy van lehetőség Szigetre menni vele. Éltem a lehetőséggel, és a 2. nap már össze is vesztünk.
A probléma, hogy alig alig foglalkozott velem. Ezt pialgatas után szóvá tettem, hogy jobban esne ha velem IS foglalkozna picit, ne csak a haverjaval mászkáljon. Ezen ő kiakadt és messengeren közölte h átköltözik a haverja sátrába. Mert hogy mi nem vagyunk együtt és különbenis ez neki nem pálya(éjfél körül)
akkor hajnalig kb átnéztünk egymáson. Tegnap a haverja nagyon nyalta a seggem, rajta látszik h neki ez kellemetlen.
Próbáltam nyitni felé, (egy korábbi beszélgetésünkkel, mivel erről sokat beszéltünk,h hajlamos vagyok a hisztire, ő pedig előkapja a leszarom stílusát) de nem igazán reagált. Igazából nem tudom, hogy ez még a leszarom stílusa de közben azért neki sem jó, vagy tényleg egy ilyen idiótaságon képes sutba dobni az eddigieket.
Én nagyon nehezen viselem az egészet, szeretnék végre kibékülni, de kutyába sem mennék le. Mi lenne erre a jó megoldás, hogyan kezdjek neki?
ácsi, 1 szóval sem mondtam h romantikázzunk, és azt sem h csak velem foglalkozzon.
ha egész nap annyit sem kérdez, hogy amugy neked mihez van kedved, azok után, h 1 hete azt hallgatom, h milyen jo lesz együtt, ég és föld a 2 viselkedés.
Sehogy ne kezdj neki. Ilyen szituációból nem jössz ki normálisan.
Leszar téged, még azt is megkockáztatom, hogy szándékosan akart generálni egy ilyen helyzetet mert időközben rájött, hogy nem is volt jó ötlet elhívnia téged.
Komolyan vetted a csajt, ez volt itt a hiba. Aki kimegy sátorozni egy Szigetre az mindennek vehető csak komolynak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!