Hogy kezelnéd ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Soha nem jártunk. De én menthetetlenül beleszerettem. Szórakozóhelyen találkoztunk mindig. A viselkedése nyilvánvalóvá tette hogy tetszek neki. Kétszer együtt aludtunk. ALUDTUNK. Már csak azért jártunk el inni is hogy összefussunk. Miatta szakítottam az akkori barátommal mert egyfolytában ő járt a fejemben mindeddig a pillanatig. Pedig mint kiderult távkapcsolatban van. És én csak egy áldozat vagyok a sok közül. Lassan egy hónapja nem beszéltünk. Mocskosul hiányzik de tudom hogy ki kellene zárni az életemből. Csak hogy mindig vele álmodok és rá gondolok akaratlanul2016. jan. 27. 09:18
1/2 anonim válasza:
Gátlástalanul.Én elveszem amit akarok, nem érdekel kinek fáj.Bár Én srác vagyok...de gondolj bele minek szenvedsz?Egy próbát megér.
2/2 anonim válasza:
Ha kiderult, egy fereg, kiszerettem volna belole egybol. Mi hianyzik jo emlekeken kivul, meg tobb hazugsag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!