Te mit tennél s helyemben, hogyan kezelnéd a helyzetet?
Feleségemmel 60 éves értelmes diplomás emberek vagyunk, megalapozott egzisztenciával, gyermekünk kirepült, alapvetően minden rendben körülöttünk. Rendszeresen sportolunk, egészségesek vagyunk.
A nejem a közelmúltban jóban lett az egyik baráti házaspár férfi tagjával, és persze nálam felborult minden. Természetesen magamat hibáztatom, biztosan csökkent már az érdeklődésem és figyelmességem, bár ezekre mindig nagy súlyt helyeztem. A harmincas éveinkben velem is előfordult hasonló, be is vallottam , utálom a hazudozást.Sikerült is helyretenni a dolgokat, 1-2 év múlva visszarázódtunk a régi kerékvágásba.
Azt mondja nincs szó bosszúról, és tulajdonképpen rosszul látok mindent, nincs is köztük semmi.
Mit jelent, hogy jóban lettek? Konkrétan miből gondolod, hogy van köztük valami?
Nem lehet, hogy tényleg nincs semmi? És mit gondol, a férfi felesége?
Akkor lehet, hogy nincs.
Én várnék, hogy elmúljon, és örülnék annak, hogy jól érzi magát. Persze, rosszul esne, hogy nem velem teszi, próbáld elvarázsolni. Bár lehet, hogy egyszerűen új ember kell neki, és nem segít a megszokottól kapott bókok, vacsi, ajándékok, romantikázás...
Én pedig tegezni foglak, neten így szokás. :)
Elképzelhető, hogy nincs köztük semmi testi kontakt, de ez engem a saját házasságomban nem vigasztalna, ha érezném, hogy a férjem nagyon húz egy nőhöz, akivel láthatóan jól érzi magát és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Egyrészt alkalom szüli a tolvajt, másrészt meg nagyon nem esne jól.
Mindenképpen tartsd rajtuk a szemed, de a legfontosabb hogy valahogy tereld vissza a feleséged figyelmét magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!