Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyen kezelnéd ezt a helyzetet?
A párommal 3 éve vagyunk együtt (együtt is élünk).
Van egy barátja, akivel mostanában nem túl szoros a kapcsolat. Nincsenek rosszban csak mindenki dolgozik nem nagyon volt idejük találkozni.
Idő közben a barátja összejött az én párom exbarátnőjével, akivel inkább csak szexkapcsolat volt viszont az elég sokáig kb egy évig.
Most találkozni akar velünk a barát.
Megmondom őszintén nekem rohadtul nincs kedvem azzal a lánnyal egy társaságban lenni.
Te mit tennél?
Nem csináltam ügyet ebből én nem mondtam azt sem, hogy oké azt sem, hogy nem.
Szerintem kicsit fura abban a lakásban fogadni esetleg majd egyszer a leányzót, ahol a párommal szexeltek.
Azt írod, hogy csak szexkapcsolat volt a barát és a párod exe között. Az is egy évig. Ebből nem értem, hogy hogy következik az, hogy viszi magával. Nem a barát akar veletek találkozni?
No meg ha elmegy az ex akkor mi van? Ha a párod akar tőle valamit, akkor úgyis megkeresi nem?
A féltékenység ilyen mértékben borzasztó. Még nem is történt meg amitől félsz, de már vetítesz, hogy mi lesz ha.
Nem írtam egyértelműen, hogy négyesben akarnak találkozni. Bocsánat.
Nem félek attól, hogy megcsalna. Nekem maga a tudat, hogy régen milyen viszonyba voltak.
De akkor ezek szerint ez normális, ha a párom volt szeretőjével barátkozom..
Lehet egy találkozót akkor bevállalok és majd meglátjuk, hogy szimpatikus a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!