Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkereső oldalon ismerkedés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon ismerkedés? Hirtelen eltűnés? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Társkereső oldalon elkezdtem ismerkedni egy férfival, majd viberen ill. facebookon folytattuk a beszélgetést. Kb. 1 hétig napi szinten kapcsolatban voltunk, jól megértettük egymást, majd hirtelen eltűnt. Olyannyira, hogy már napok óta semmilyen online felületen nem volt aktív, telefonra sem válaszol.

Ezen rövid idő alatt is kezdett fontos lenni számomra és most már komolyan aggódom, hogy valami történhetett vele. Nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit csinálhatnék.

28/N

2017. aug. 9. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez igen! ...No comment.
2017. aug. 9. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Ágnyeszka:

Köszönöm, de annak az életemnek vége (megvolt az oka annak is, olyan nőket büntettem vele legbelül akik nem érdemelték meg, a fájdalmamat így adtam át.

A társkeresőzés amúgy is nagyon addiktív, nem tanácsolom senkinek!

Nagy nehezen, harmadik próbálkozásra tudtam leszokni a tárkeresőről és a "vadászatról".

Ma már pont ugyan úgy élek mint bármelyik rendes pasi, egy kedvesem van akit imádok szeretek, és nem hiányzik más az életemből.

2017. aug. 9. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó ilyet olvasni kedves 7-12-es. 😊

Nyomtam is a zöld kezecskét, meg, gondoltam küldök is egy félmeztelen képet, úgyis csípem a kopasz hapsikat. 😅😎

2017. aug. 9. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de az az életem ellenére sem éltetett ha nem megfelelő körítéssel küldték. :)

Azért pasi vagyok, szóval jöhet ;)

2017. aug. 9. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
😊 Én meg normális, szóval első randiig semmi meztelenkedés. 😎😊
2017. aug. 9. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Sejtettem 😊
2017. aug. 9. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!