Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit gondolnál egy ilyen üzenetről (angolul van)?
A csávót egy közösségi hálón ismertem meg, nevezetesen az interpalson. Kb. 6 hónapja beszéltünk, amikor eltűnt úgy kb. 50 napra. Oszt most ezt írta, amikor előkerült, miután rákérdeztem, hogy mi értelme volt ennek a dolognak, akkor hónapokig. Illetve rákérdeztem arra is, hogy mindenben hazudott-e magáról. Kiderült, hogy a neve csak félig az, ahogyan először bemutatkozott. Mi a véleményetek erről? És miért írhatta most ezt? Miért kerülhetettt most elő?
"my full name is xyz
its enough to be all true with my life
i love all your manner and attitude to me
never lie to you
just relax your mind..."
Azt, hogy az angolja borzalmas... :D
Neten meg könnyű ilyeneket a monitor mögé bújva kijelenteni. Én mindig gyakavással fogadjok ilyet.
Elsősorban azt, hogy ő sem anyanyelvi beszélője az angolnak... :P
De amit a #8 hozzászólásban írsz, az igaz lehet: ha Te lennél neki a pörfekt görl, akkor tényleg nem kellene 50 napig gondolkodnia a válaszon.
Mondjuk nem is tartozik neked elszámolással attól, hogy kicsit leveleztetek, szóval én nem tudom fordított helyzetben mit reagálnék, ha rögtön azt kérnék számon, hogy mindenben hazudtam-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!