Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit gondolnál egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolnál egy ilyen üzenetről (angolul van)?

Figyelt kérdés

A csávót egy közösségi hálón ismertem meg, nevezetesen az interpalson. Kb. 6 hónapja beszéltünk, amikor eltűnt úgy kb. 50 napra. Oszt most ezt írta, amikor előkerült, miután rákérdeztem, hogy mi értelme volt ennek a dolognak, akkor hónapokig. Illetve rákérdeztem arra is, hogy mindenben hazudott-e magáról. Kiderült, hogy a neve csak félig az, ahogyan először bemutatkozott. Mi a véleményetek erről? És miért írhatta most ezt? Miért kerülhetettt most elő?

"my full name is xyz

its enough to be all true with my life

i love all your manner and attitude to me

never lie to you

just relax your mind..."

2017. júl. 18. 11:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az interpals nem egy társkereső oldal, miért párkapcsolat topikba teszed fel a kérdést?
2017. júl. 18. 11:18
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
A neten mindenki azt mond, amit akar, illetve, amit hallani szeretnél. Akkor tűnik el és annyi időre, amennyire akar. Mégis mit vársz?
2017. júl. 18. 11:20
 3/21 A kérdező kommentje:
Ki mondta ezt neked? Mindent lehet ott találni, attól függ mit keresel, ahogyan más oldalakon is. Be is lehet jelölni, hogy mit keresel, nyelvi kihívást, flörtöt, kapcsolatot..... Nem kéne hülyeségeket beszélni....ha ismered az oldalt.
2017. júl. 18. 11:21
 4/21 A kérdező kommentje:
2. Mondjuk azért furcsa kissé, mert napi kapcsolatban voltunk fél éve.
2017. júl. 18. 11:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy napi kapcsolatban voltatok, még hazudhat. Főleg, ha nincs is személyes kontakt.
2017. júl. 18. 11:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy az angolja borzalmas... :D

Neten meg könnyű ilyeneket a monitor mögé bújva kijelenteni. Én mindig gyakavással fogadjok ilyet.

2017. júl. 18. 12:02
 7/21 anonim ***** válasza:
*gyanakvással
2017. júl. 18. 12:02
 8/21 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok vele, ha valóban lávolná a mánöröm és attitűdőm, akkor nem tűnne el egy kis időre sem... :D
2017. júl. 18. 12:40
 9/21 anonim ***** válasza:

Elsősorban azt, hogy ő sem anyanyelvi beszélője az angolnak... :P

De amit a #8 hozzászólásban írsz, az igaz lehet: ha Te lennél neki a pörfekt görl, akkor tényleg nem kellene 50 napig gondolkodnia a válaszon.

Mondjuk nem is tartozik neked elszámolással attól, hogy kicsit leveleztetek, szóval én nem tudom fordított helyzetben mit reagálnék, ha rögtön azt kérnék számon, hogy mindenben hazudtam-e...

2017. júl. 18. 13:34
 10/21 anonim ***** válasza:
Biztos unatkozott, és eszébe jutott, hogy ott vagy neki tartalékba...
2017. júl. 18. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!