Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit gondolnál egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolnál egy ilyen üzenetről (angolul van)?

Figyelt kérdés

A csávót egy közösségi hálón ismertem meg, nevezetesen az interpalson. Kb. 6 hónapja beszéltünk, amikor eltűnt úgy kb. 50 napra. Oszt most ezt írta, amikor előkerült, miután rákérdeztem, hogy mi értelme volt ennek a dolognak, akkor hónapokig. Illetve rákérdeztem arra is, hogy mindenben hazudott-e magáról. Kiderült, hogy a neve csak félig az, ahogyan először bemutatkozott. Mi a véleményetek erről? És miért írhatta most ezt? Miért kerülhetettt most elő?

"my full name is xyz

its enough to be all true with my life

i love all your manner and attitude to me

never lie to you

just relax your mind..."

2017. júl. 18. 11:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom az oldal főlapján ezt is láttad:

InterPals is the top site to meet people and make new friends, penpals, language partners, travel buddies!

Make new friends

Learn a language

Discover the world

Meet people everywhere!

Bár ha egy egyszerű levelet nem tudsz értelmezni, mint a kérdésedben lévő, és azon gondolkodsz, hogy mit kéne vele kezdened, nem csoda, hogy nem érted meg.

Persze, lehet randioldalnak használni, de nem az a célja.

2017. júl. 19. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!