Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit gondolnál egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolnál egy ilyen üzenetről (angolul van)?

Figyelt kérdés

A csávót egy közösségi hálón ismertem meg, nevezetesen az interpalson. Kb. 6 hónapja beszéltünk, amikor eltűnt úgy kb. 50 napra. Oszt most ezt írta, amikor előkerült, miután rákérdeztem, hogy mi értelme volt ennek a dolognak, akkor hónapokig. Illetve rákérdeztem arra is, hogy mindenben hazudott-e magáról. Kiderült, hogy a neve csak félig az, ahogyan először bemutatkozott. Mi a véleményetek erről? És miért írhatta most ezt? Miért kerülhetettt most elő?

"my full name is xyz

its enough to be all true with my life

i love all your manner and attitude to me

never lie to you

just relax your mind..."

2017. júl. 18. 11:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9. Igazából ott romlott el a kapcsolatunk, amikor lobogtatta a jegyét, hogy ideutazik, csak nem jött végül, arra fogva, hogy sok a munkája, ami határidős. Most két hónappal ezelőtt is eljátszotta ugyanezt. És pont azelőtt szívódott fel egy héttel, hogy ide szólt a jegye. Láttam a jegyét, nem tudom, hogy visszaváltotta vagy átütemezte vagy mi történt a dologgal. És azóta tűnt el, csak megint előkerült.
2017. júl. 18. 13:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Találkozott egy jobb nővel te voltál a vésztartaléj ha a másik lemondaná az utolsó pillanatban.
2017. júl. 18. 14:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy gyorsan felejtsd el, de örökre.
2017. júl. 18. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Most komolyan ilyen pasinak beveszel még valamit is? Az sem igaz amit kérdez. Miért kell ilyenekkel szóba állni? Eltűnik majd 2 hónapra és még válaszolsz valamit is neki? Egyáltalán megnézed mit írt? ÁÁÁÁÁÁ Azért írta ezt a szánalmas szöveget, mert kb. volt más csaj is a képben , az nem jött össze, azt meg tudja Te beveszel bármit, és ilyen gyerekes hülye szöveggel el tud szédíteni. Ha más nem akad, akkor majd tényleg veled is találkozik itt. Valószínű tényleg ide repült és ahogy már írta valaki Te a vésztartalék nő voltál,ha vele nem jól alakulna. Menekülj az ilyen pasitól.
2017. júl. 18. 15:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy nem jött végül és visszaváltotta a jegyét, amiből így nem a teljes árat kapta vissza. Azt nem tudom, hogy ez igaz-e, de ha még igaz is, akkoris lehetett kint is más nő. De igazából, számonkérni nem tudom, mivel eddig még nem is találkoztunk és van köztük 4000 km távolság. Szóval amíg nem történt köztünk fizikai kontaktlencse, igazából nem lehetek felháborodott.
2017. júl. 18. 17:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Jav:Fizikai kontaktus... Nem lehetek felháborodva... Bocsi az automatikus szójavítás időnként bekavar
2017. júl. 18. 17:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ilyen sz@rul tudni angolul mar ciki.
2017. júl. 18. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Drágám, be lehet jelölni, hogy mit akarsz, de az az oldal még mindig nyelvtanulásra van szánva, nem arra, hogy más, párkapcsolatot kereső idióták átalakítsák randioldalnak.
2017. júl. 18. 18:15
 19/21 A kérdező kommentje:
18. Az igen érdekes, mert barátnőmnek onnét van a német férje.... Ennyit a téziseidről...
2017. júl. 18. 19:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Email Pen Pals

Snail Mail Pen Pals

Language Exchange

Friendship

Romance / Flirting

A Relationship

Reméljük tudsz angolul :-)

Szóval nem te fogod eldönteni, hogy ez milyen oldal és mire való :-D

2017. júl. 18. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!