Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a becézésről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a becézésről? Ha a párod hívna így mit gondolnál?

Figyelt kérdés

Az olyan esetekre gondolok,amikor jó néhány ember így becézi a szerelmét: "Bébi,cica,nyuszómuszó,mucika,"stb..

Én jót nevetek rajta,de másoknak tetszik.

Ha a párod így hívna,mit szólnál hozzá?

2016. dec. 29. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha mindkét fél szeretetnyelve errol is szol, hogy becenév, rendben van. En személy szerint nem dijazom.
2016. dec. 29. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Sose becéztük így egymást a párommal. Ez nekem túl nyálas. Néha ezek a becézések szoktak lenni: életem, kicsim, drágám, de ezek is csak akkor ha egyikünk nyalizik a másiknak :D

Engem kifejezetten idegesítene, ha nyuszómuszónak stb... becézgetne.

2016. dec. 29. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a becézéseket, nem kedvelem a nyálas dolgokat párkapcsolaton belül SEM!!
2016. dec. 29. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Soha nem értettem mi jó ezekben a becézésekben, szerintem nevetségesek. Persze mindenki úgy szólítja a másikat, ahogy nekik jó, de nekem a hátamon is fölállna a szőr, ha mucikának vagy nyuszómuszónak hívna a párom..
2016. dec. 29. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk én (nő) vagyok a Cica (néha ezt is becézi, amúgy :D ), ő pedig a Nyuszi. Amelyik párkapcsolatomban eddig nem volt ilyen jellegű becézés, az mind hamar véget ért, és nem is volt annyira mély vagy jó. Nálam ez ilyen, engem nem zavar, szerintem aranyos. Mást meg zavarja. A lényeg, hogy ebben is összeillők legyetek.
2016. dec. 29. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is van becèzès, èn Törpi vagyok ő pedig Nyuszi. De mi ezt csak ès kizáròlag kettesben használjuk, ha már rajtunk kìvül van egy ember ott akkor már nem szòlìtjuk ìgy egymást.

Amikor valakik előttem becèzgetik egymást nekem visszatetsző.

Na de a legrosszabb,ahol már gyerek van, ès elkezdik egymás apának-anyának szòlìtani de nem csak a gyerek előtt.

Pl kolleganőm nekem:

"Mondtam apának, hogy szerelje meg a csapot." "Kapott apa a munkahelyèn jutalmat" stb stb

Fù, na ezt nem èrtem....Èn apámat hìvom apának, nem a fèrjem.

2016. dec. 29. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Pszichologusok szerint, ha a felek egymàst igy szolitjàk (apa-anya stb, szulore célozva), az àrulkodo jel, hogy az a kapcsolat befulledt. Màr nem a férfit-not làtjàk a màsikban. Nem ideàlis a kapcsolatukra nézve.
2016. dec. 29. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem az az exem, akivel tartom a kapcsolatot ès baràtok vagyunk nèha most is le cicàz vagy asszonyoz. Csak röhögök rajta.
2016. dec. 29. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!