Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a becézésről? Ha a párod hívna így mit gondolnál?
Az olyan esetekre gondolok,amikor jó néhány ember így becézi a szerelmét: "Bébi,cica,nyuszómuszó,mucika,"stb..
Én jót nevetek rajta,de másoknak tetszik.
Ha a párod így hívna,mit szólnál hozzá?
Sose becéztük így egymást a párommal. Ez nekem túl nyálas. Néha ezek a becézések szoktak lenni: életem, kicsim, drágám, de ezek is csak akkor ha egyikünk nyalizik a másiknak :D
Engem kifejezetten idegesítene, ha nyuszómuszónak stb... becézgetne.
Nálunk is van becèzès, èn Törpi vagyok ő pedig Nyuszi. De mi ezt csak ès kizáròlag kettesben használjuk, ha már rajtunk kìvül van egy ember ott akkor már nem szòlìtjuk ìgy egymást.
Amikor valakik előttem becèzgetik egymást nekem visszatetsző.
Na de a legrosszabb,ahol már gyerek van, ès elkezdik egymás apának-anyának szòlìtani de nem csak a gyerek előtt.
Pl kolleganőm nekem:
"Mondtam apának, hogy szerelje meg a csapot." "Kapott apa a munkahelyèn jutalmat" stb stb
Fù, na ezt nem èrtem....Èn apámat hìvom apának, nem a fèrjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!