Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerintetek gáz ha nem költök egy nőre? Szóval, nem veszek nekik telefont, ruhát stb... Csak mert a környezetembe láttom hogy telefont, bicót stb... vesznek a nőnek. Sőt, ismerek olyat is aki, a nőnek az albérletit fizeti...

Ne értsetek félre... Mert, kicsit sem vagyok pénzéhes... Nem fényezésből vagy valami. De még az utolsómat is odaadnám ha egy számomra fontos emberől van szó.

Lehet, hogy csak én gondolom így. De születésnapra,karácsonyra stb... belefér egy felső vagy bármi. De nem 50-60 ezerforintos telefon...

Viszont, ha a gyerekeim anyja lenne, akkor az már teljesen más.

21F

2017. júl. 29. 22:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2017. júl. 30. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Bírom ezeket az általánosításokat. :D

Én lány vagyok, de a barátom rosszabb anyagi helyzetben van. De szülinapjára most veszek neki egy nem olcsó mikroszkópot.

2017. júl. 31. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!