Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek gáz ha nem költök egy nőre? Szóval, nem veszek nekik telefont, ruhát stb... Csak mert a környezetembe láttom hogy telefont, bicót stb... vesznek a nőnek. Sőt, ismerek olyat is aki, a nőnek az albérletit fizeti...
Ne értsetek félre... Mert, kicsit sem vagyok pénzéhes... Nem fényezésből vagy valami. De még az utolsómat is odaadnám ha egy számomra fontos emberől van szó.
Lehet, hogy csak én gondolom így. De születésnapra,karácsonyra stb... belefér egy felső vagy bármi. De nem 50-60 ezerforintos telefon...
Viszont, ha a gyerekeim anyja lenne, akkor az már teljesen más.
Te okos vagy, és bölcs. Én sem értem, hogy miért kell egy nőnek telefont, vagy akármit venni. Max egy kávé, oszt' jónapot. Ha pampog, akkor még azt se, hanem tipli. Ha majd 1 év után is szeret, akkor szülinapjára kaphat ajándékot.
2017. júl. 29. 23:00
2/12 anonim válasza:
Az én párom sem fizeti a haszmálati cikkjeimet, miért is kéne? Nem is várom el, én sem veszek neki "ájfónt", nem ezért vagyunk együtt.
22/L
2017. júl. 29. 23:03
3/12 anonim válasza:
Egyetértek veled, Kérdező. Én sem értem ez ilyen drága ajándékokat, azt ha veszekedés van, lehet vele zsarolni...
Mi a párommal koncertjegyet, könyvet, vagy valami közös élményt ajándékozunk egymásnak (vacsora, szabadulós játék stb.). Ennél drágábbat majd ha nagyon komolyra fordul.
28/N
2017. júl. 29. 23:04
4/12 anonim válasza:
Szerintem is okos vagy.. amíg nincs valami nagyon szoros kötelék köztetek,olyan kb mintha kiszxrnád a pénzt az ablakon..beszel neki egy csomó minden drága cuccot,és lehet hogy otthagy.. egyébként én is úgy vagyok vele hogy egy nő ne azért szeressen meg legyen velem mert mindent megveszek neki amit kiejt a száján.. kekszet pl nem fog kapni soha! SOHA! :D
2017. júl. 29. 23:52
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez így teljesen rendben van.
Én sem költök a barátnőmre több 10000-ft ot.
Mindenki bevan lőve egy összegre család,barátnő. Azt ennyi.
Ha milliomos lennék akkor is hasonlóan járnékel.
2017. júl. 30. 12:10
6/12 anonim válasza:
Amikor komolyra fordult a kapcsolatunk, előfordult, hogy nagyobb összegű ajándékkal leptük meg egymást, de nem az a jellemző. Már együtt élünk, gyermekünk is van, de most sem az érték dominál.
2017. júl. 30. 12:58
7/12 anonim válasza:
Rám szokott költeni a barátom, ő már dolgozik, elég szép fizetése van, és mielőtt velem összejött volna a szülei lenyúlták, így meg mondta hogy akkor ha már vagyok akkor inkább rám költi. Havonta-2 hetente egy mozi, ruhákat szokott nekem venni, vagy csak figyel rám és meglep néha olyan dologgal amit egyszer ejtettem ki a számon és egyáltalán nem utalás céljával, hogy szeretnék egyszer. Nekem ő vett telefont, egy elég új és jó modellt, de nem került neki pénzbe ilyen hűségpontok miatt. Egyébként én is elleneztem volna és egyáltalán nem várom el hogy drága dolgokat vegyen nekem. Ő olyanokat vesz ami nem felesleges és tudja boldoggá tehet vele, de mégsem méregdrágák :) mert olyanokra nincs szükségem és egyáltalán nem is ez miatt vagyok vele :)
2017. júl. 30. 13:44
8/12 anonim válasza:
#7 vagyok. Annyit még, hogy amit viszont szeretnék és szükséges, azt mindig saját pénzből vettem. Ő úgy fogalmazott, hogy "ő arra van hogy megvegye amit szeretnék de én feleslegesnek érzem megvenni" mert amúgy magamra nagyon spúr vagyok.
2017. júl. 30. 13:45
9/12 anonim válasza:
Teljesen normális. Más ha esetleg meghívod egy kv-ra, és más egy drága telefont venni. Az utobbi nem várható el senkitől egy kezdődő/friss kapcsolatban (egy házaspárnál már belefér). De én a mai napig kellemetlenül érzem magam, ha drágább ajándékot kapok. Pedig együtt élünk, van közös gyerkőc is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!