Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tetszenek ezek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszenek ezek a pasik?

Figyelt kérdés

Melyikük jön be jobban? Melyikükkel randiznátok így külső alapján?

[link]

2017. júl. 28. 15:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

sok embernek tetszenek ≠ mindenkinek tetszenek...

Én is közölhetném veled, hogy neked igenis a szőke, műmellű, buta, műhajú, kiló sminkes, 10 centis műkörmös, kikent-kifent cicababák tetszenek. Ja, hogy épp neked nem ők jönnek be? Hát, márpedig de, mert ezeknek a csajoknak mindig van pasija........

Micsoda logika :D

2017. júl. 28. 16:55
 42/49 anonim ***** válasza:
Attol hogy egy pasi vagy no jol nez ki meg lehet hogy nem valt ki belolem semmilyen hatast sem. Vannak jol kinezo ismeroseik vagy pasik akik ossze akartak velem jonni de valamiert nem erdekeltek pedig masok szerint alompasik voltak. Es tenyleg de nem fogtak meg.
2017. júl. 28. 17:57
 43/49 anonim ***** válasza:
Nekem se kéne egyik se. Attól, hogy ez a "mai közízlésnek" megfelelő kinézet, még nekem nem fog tetszeni, soha nem divat alapján választottam párt. Van egy zsánerem (ez nem az), és más típussal csak akkor kezdek, ha az adott férfi személyisége brutálisan levesz a lábamról. Ez van.
2017. júl. 28. 18:16
 44/49 anonim ***** válasza:
Hát ez már majdnem jó. :D Ha több az izom az még jobb. :)
2017. júl. 28. 21:04
 45/49 anonim ***** válasza:

Egyiknek sem tetszik a feje, az izmok meg alapjából véve nem érdekelnek.

Sokkal jobban tetszik, ha a pasi jóképű átlagos testtel.

2017. júl. 28. 21:05
 46/49 anonim ***** válasza:
Az izmossagukkal alapvetoen nincs problemam, ez meg a szep, termeszetes kategoria, de az arcuk nem tetszik. Es azert megis csak azt kell nezni, ha beszelgetsz veluk, vagy ha meg kella csokolni... mondjuk nem tudom, hogy ezekkel a sracokkal mirol is lehetne beszelni
2017. júl. 29. 00:15
 47/49 anonim ***** válasza:
Ha ezek a fiúk rondák arcra, akkor én elkezdem a nyakamra hurkolni a kötelet, mert egyedül fogok megrohadni. ☺
2017. júl. 29. 01:56
 48/49 anonim ***** válasza:
Fiúk válaszolgatnak megint lányoknak szóló kérdésekre, és elmondják helyettük, hogy mit gondolnak, bravó.
2017. júl. 29. 12:04
 49/49 anonim ***** válasza:
Meg annyit, hogy nem szeretem a kigyurt pasikat. Az o testuk meg a hataron van, de nekem erre mar nincs igenyem. Legyen vekony, szalkas, ennyi. Ezekrol a pasikrol az jut az eszembe, ha jarnek veluk akkor ok folyton a gymbe lognanak ahelyett hogy egyutt csinalnank valami jo programot.
2017. júl. 29. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!